Tuesday, September 21, 2010

...Mondays.

Suoraan sanottuna vituttaa kun ei ole kameraa! Tai onhan se kamera tuossa, mutta kun sillä ei pysty ottamaan kuvia =( Ärh, seuraavana tukipäivänä ostan kyllä kameran saman tien!

Viikon loppu meni ihan suht tyypillisissä merkeissä.
Torstai: Rannalla, illalla bileet Tonilla ja Loganilla ja jatkot Sevillessä.
Perjantai: Rannalla
Lauantai: Rannalla, illalla bileet Tonilla ja Loganilla
Sunnuntai: Lounas, torkut, sali ja koulujuttuja.

Tänään tuli istuttua tunneilla ja käytyä Targetissa ja Publixissa. Ei tarvitse taas vähään aikaan käydä kaupassa. Ärsyttää, kun täällä olisi niin hirveästi kaikkia kivoja hedelmiä ja vihanneksia, mutta ne ovat kalliita. Kaikki valmiit mikroateriapaskat on taas todella halpoja. Olen esim. ostanut Painonvartijoiden mikroaterioita, jotka varmaan maksaisivat Suomessa maltaita, mutta täällä ne ovat alle 2€/ateria. Alle 500g hedelmäsalaatti (sis. mansikoita, viinirypäleitä, tuoretta ananasta ja paria erilaista melonia) maksaa taas yli 3€.
Hedelmistä puheenollen, joillekin olen jo kerinnyt mainostaa kuinka opin mahtavan makean nälänkarkottajan. Laittakaa tummia siemenettömiä viinirypäleitä pakkaseen. Ihan kuin karkkia söisi! Nomnom!

Viime vkonlopun draamailun jälkeen ajattelin jättää alkomahoolilliset juomat vähäksi aikaa pois ja alkaa käymään salilla hiukka useammin, sillä kävin vaa'alla eilen ensimmäistä kertaa täällä ollessa. Painoa oli tullut sellaiset kolmisen kiloa lisää, eli Jatta joutuu nyt laiharille.

Niin ja tuosta Sevillestä; se on nyt ainoa ihan oikea yökerho/baari missä olen tähän mennessä käynyt ja se oli ihan jees. Tykkään kuitenkin Kharmasta enemmän.

Näin lopuksi kehoitan ihmisiä kommentoimaan, kaikki voi kommentoida, minun täytyy vain hyväksyä kommentit ennen julkaisua. Tänne siis voi kommentoida nekin, jotka eivät ole Bloggeriin tunnuksia tehneet.

Nyt lakanoiden vaihtoon ja nenä kirjaan. Illalla salille.

No comments:

Post a Comment