Sunday, September 5, 2010

Life is a beach!

Aikaisemmin valitin kuinka täällä on vain satanut. Onneksi tuli hyvät kelit ja olen nyt kerinnyt saamaan vähän rusketustakin!

Tiistaina käytiin Anne-Julien, Erikin, Tonin ja Villen kanssa syömässä sushia. Oli ihan järjettömän uudestaan! Ajateltiin Anne-Julien kanssa mennä uudestaan, ihan tyttöporukalla varmaankin :)
Torstaina oli "kiire" päivä. Aamulla koulussa, sitten lounas, kirjasto (meillä on ihan järjettömän typerä case study tehtävänä) ja sen jälkeen lähdimme rannalle Michaëlin, Anne-Julien, Tonin ja Erikin kanssa. Kotiin päästyämme piti juosta suihkuun ja laittautua, koska illalla oli sveitsiläisen Martinin synttärit. Martin asuu toisen sveitsiläisen, Ursin kanssa vähän kauempana kampuksen ulkopuolella. Menimme ensin Village Eastiin Erikin luo juomaan parit oluet. Oon siis oppinu juomaan olutta...valitettavasti. :D Urs ja Martin tuli hakemaan meitä (meitä oli siis iso porukka, varmaan 10-12?). Sveitsiläiset ovat vuokranneet ittelleen talon, joten tilaa kyllä riitti. Alkomahooliakin pojat olivat hankkineet siihen malliin, että sitäkin riitti :D Eräs saksalaiskirgisilaisvenäläinen Juri tarjosi minulle vähän paukkuja ja join muutenkin vähän liian nopeaan. Sammahdin varmaankin yhden aikaan. Onneks Martinin ja Ursin talossa oli sitä tilaa ja minä sain mennä rauhassa yhteen huoneeseen nukkumaan. :D Kannattaa siis syödä jotain ennen kun lähtee juhlimaan. Itse olin viimeksi syönyt koulussa lounasta. Tässä muutama kuva. Paljon kuvia bileistä ei ole, tietyistä syistä.Seuraavana aamuna en voinut nauraa kuin itselleni. Missasin taas baarin, en ole vieläkään käynyt missään baarissa täällä ollessani :D Kaikki muut olivat menneet Sevilleen. Nousin ylös ja odotellessani Ursin tai Martinin heräämistä siivoilin vähän paikkoja. Urs viimein heräsi, tarjosi minulle aamiaista ja heitti minut kotiin :D Juoksin saman tien koululle lounaalle tyyppien kanssa. Tiemme vei jälleen rannalle. Sitä ennen oltiin käyty ostamassa vähän palloja (lenttis, jenkkifutis ja normaalifutis) ja pelailtiin rannalla. Rannalla olimme skandinaaviporukalla; me kolme suomalaista, Erik ja islantilaisvahvistus Stefan. Kävimme tietysti uimassa. Ja minun tuurillani uin meduusaan :D Ei se meduusanpisto ollut paha. Punoitti ja poltteli. Sattui saman verran kuin esim. keltaisen purema tai nokkosen pisto.

Rannalta lähdimme McGuire's-nimiseen irkkuravintola/baariin. Siellä tarjoiltiin vaikka mitä kummallisuuksia, kuten Garbage Burgeria. Tämän hampurilaisen kuvaus: "A little bit of everything - it's disgusting!" Niinhän se olikin. Erik ja Stefan tilasivat roskapurilaisensa. Erik, Toni ja Ville kokeilivat Irish Wakea, joka on siis hyvin vahva juoma. Mutta sitä ei tiedetä mitä kyseiseen juomaan oikeasti laitetaan.Kävimme Walmartissa ostelemassa vähän juomia ja menimme taas Tonin ja Loganin luo pelaamaan Beer Pongia. TAAS. Itse en juurikaan juonut mitään, sillä edellinen ilta oli minulle tarpeeksi. Valvoin kuitenkin ja kerkisin nukkumaan vain pari tuntia. Eilen, siis lauantaina suuntasimme taas rannalle :D Osa porukasta pääsi Stefanin kyydillä ja osa meni taksilla. Rannalla tarpeeksi monta tuntia oltuamme perusporukkamme (minä, Toni, Ville ja Erik) menimme rannan lähellä olevaan ravintolaan, Flaudersiin syömään, jostai jatkoimme ranta"kadun" tutkimista. Otimme Irish Waken oloiset juomat. Minun juomani oli tyttöjuoma-versio tuosta diesel-jutusta. Flaunders oli muuten sellainen todella siististi sisustettu paikka! Siellä oli kaikkea meri-aiheista krääsää kaikkialla.

Saatiin kyyti Loganilta kotiin, ettei tarvinnut maksaa $44 taksista. Loganille tosiaan maksettiin $20 bensarahaa. Menin kotiin aikaisin nukkumaan ja nyt sain vähän useamman tunnin nukuttua :P
Tämän päivän suunnitelmat ovat vielä auki. Saas nähdä mitä tapahtuu!

Ai niin ja Logan nimesi yhden kappaleen meidän biisiksi, "this is our song!":
Rehab - Bartender Song (Sittin' at a bar)
Kunnon kantri-musaa :D

No comments:

Post a Comment