Monday, December 13, 2010

...Govenor's Gate.

Muutettiin sitten Tonin kanssa Village Westistä kaverin huoneeseen asumaan. Tää kämppä sijaitsee Governor's Gate nimisessä asuntolasysteemissä. En tiedä miksikä näitä pitäis suomeksi nimittää. Täällä jenkeissä on tosi paljon sellaisia alueita, jossa on tosi paljon asuinrakennuksia. Nää alueet saattaa olla aidattuja ja niissä on sitten uima-altaita, tenniskenttiä, punttiksia yms. koko alueen asukkaille käytettävissä. Täällä sitten asustellaan, jonkun aikaa.



Eilen käytiin syömässä Logansissa porukalla (tai no meitä vaihtareita on enää neljä jälellä: minä, Toni, Martin ja Maurice) ja käytiin Hopjacksissa olusilla. Mut me Tonin kanssa lähdettiin aikasin. Mulla ei ainakaan ollu yhtään juhlimisfiilis, joten katottii paremmaksi mennä kotiin nukkumaan.

Tänään nukuin yhteen asti ja sitten vihdoin ittemme liikenteeseen sen verran et käytiin kaupassa, josta ostin uuden aluslakan, koska vanha tekee mun kynsistä sinertävät ja hiusvärin, koska musta tuntuu, että tää mun letti kasvaa jotain ihan järkyttävää tahtia ja taas on ihan kauhee tyvikasvu.

Viikon päästä ollaan jo matkalla kotia. Ihan outoa, että neljä kuukautta meni tällasessa hujauksessa!

No comments:

Post a Comment