Wednesday, December 15, 2010

...Angry Birds.

Niistä eilisen Destinin reissun ostoksista sen verran, että nyt on tosiaan tullut todistettua, että olen ihan virallisesti brändi-horo. Oli kyllä ihan hyvää shoppailuterapiaa maanantaisten itkujen jälkeen.


Nämä kaikki ei ole mun! Tuossa on myös Tonin ostokset.

Tällä kertaa ei heti ekana suunnattu Outlet Centeriin niinku yleensä, vaan mentiin ensin Destin Commonsiin. Siellä tosiaan oli Abercrombie&Fitchit, Hollisterit, Victoria's Secretit, Forever 21 yms.

Forever 21:sta ostin mustan paidan, jossa on lantiolla resori ja sellaiset löysät hihat (olen ihan surkea kuvailemaan vaatteita) Hintaa taisi olla $14.80. Jos se ei minua sitten enää Suomessa miellytä niin kai se menee äitin käyttöön :)
Victoria's Secretistä matkaan tarttui kolmet hiphuggerit, jotka on ihan parhaita alushousuja! Ne on aina tarjouksessa kolmet $30, mutta mulla oli sellainen "lahjakortti", millä sain $10 alennusta. Mulla on vielä toinen samanlainen kortti käyttämättä.Sitten tietysti jatkettiin eteenpäin sitten outletteihin. Ensin suunnattiin perinteisesti Tommy Hilfigerille, josta matkaan tarttui pillifarkut ja hintaa niillä taisi olla jotain vähän reilu $30. Mulla ei ole mitään hajua mitä TH maksaa Suomessa, mutta oletan, että ihan vajaalla 25€lla ei lähde kaupasta mukaan farkkuja.

Nyt kun ollaan jo tottuneita kävijöitä Destinin outleteissä niin käytiin vain niissä, missä tiedettiin löytävämme jotain, eli skipattiin kaikki Gapit, Lacostet, Saksit, Michael Korsit ja Ralph Laurenit (no okei, Ralph Laurenin liike oli remontin takia kiinni, muttei muutenkaan oltais menty sinne :D )
Käytiin Levi's outletissa, mistä en kuitenkaan löytäny mitään. Sieltä jatkettiin Calvin Kleinille. Sieltä sain vihdoin ostettua mustat suorat housut! Hintaa niillä oli huimat $35. Unelmableiserin metsästys vielä jatkuu. Ostin myös mustan neuleen, joka taisi olla $20.

Sitten mentiin tietysti sinne GUESS liikkeeseen. Sieltä mukaan tarttui mustat revityt farkut (n. $20) ja siniset farkkuleggarit ($34) ja korvikset. Ne korvikset oli vähän impulssiostos, ne oli $9.99.
Liikaa tuli taas törsättyä, mutta kohtahan täältä kotiin jo joutaakin ja Suomen hinnoilla mulla ei olekaan enää varaa shoppailla! Vielä taidan sieltä VS:ltä ostaa liivit, jos löytyy hyvät ja ehkä Converset on varmaan vielä ostettava. Conversejen hinnat täällä alkaa jostain $30, jos on onnekas.

Kuvia ostoksista lisään myöhemmin, (EDIT: lisätty!) sillä ne ovat Tonin kännykässä ja herra nukkuu vielä, vaikka kello on puoli kaksi päivällä :D Eilen opettelin pelaamaan Angry Birdsia, eli peliä, jota Toni pelaa aina, kun mä koluan kauppoja läpi. Hauska peli!

1 comment: