Friday, February 8, 2013

..LivBox of February.


LivBoxit ovat saapuneet jälleen. Tällä kertaa boksista löytyi paljon pinkkiä ja boksin teema oli melko selkeästi havaittavissa. Silti tämän kuinen boksi oli minulle iso pettymys. Sehän näissä beautybokseissa onkin riskinä; joskus tulee mieleisiä yllätyksiä, esimerkiksi viime kuun boksi oli minulle oikein mieleinen, mutta on myös varauduttava siihen, ettei boksissa ole itselleen mieluisia tuotteita.


Boksista löytyi pari täysikokoista tuotetta eli Essien Lovie Dovie-kynsilakka ja We Care Iconin Love Story Body Butter-vartalovoi. Vartalovoi tulee varmaankin käytettyä, sillä en ole mikään kosteusvoidehamsteri ja olen käyttänyt vain yhtä kosteusvoidetta useita vuosia. Ihan siis mukavaa vaihtelua mikäli koostumus on mieleeni, vaikken tätä tuotetta luultavasti muutoin ostaisi. Essien lakka oli myös ihan kiva, mutta tuo sävy. Se toki sopii hyvin boksin ystävänpäivä/romantiikka-teemaan vaaleanpunaisuudessaan, mutta tuo sävy on juuri sellainen, josta en piittaa pätkääkään. Mieleeni tulee liikaa 80-lukua ja Barbie-pinkkiä. Hyi.


John Gallianon Parlez-moi d'Amour-hajuvesinäyte on mielestäni mukavan kokoinen ja pakkaus on muutenkin hyvä esim. laukkuun sujautettavaksi. Tämäkin tuote sopii hyvin helmikuun teemaan, mutta se itse tuoksu...ei, ei ja vielä kerran ei. En pidä noin imelistä tuoksuista, joten tämäkin tuote on mielestäni huti.


Aiemmat tuotteet ovat olleet pettymyksiä lähinnä omien mieltymyksieni takia, mutta nämä Olayn Regenerist-näytteet ovat pettymyksiä myös muulla tavalla. Näytteiden koko on mielestäni aivan liian pieni. Tämän kokoisia näytteitä saa ilmaiseksikin, joten miksi minun pitäisi maksaa näistä? Seitsemän millilitraa on paljon esim. silmänympärysvoiteelle, mutta kasvotuotteelle, jota tuotteen kuvauksen mukaan pitäisi käyttää myös kaulalle, se on aivan liian vähän. Mielestäni näistä näytteistä paistaa läpi se, että boksia on yritetty väkisin täyttää jollakin. "Hienointa helmikuussa on, että vuosi tuntuu nuorelta"-lause ei mielestäni ole tarpeeksi sitomaan anti-age tuotteita muun boksin teemaan. Teemasta poikkeaminen ei olisi muutoin mainitsemisen arvoinen asia, mutta kun muut tuotteet ovat niin selkeästi samaa teemaa ja sitten boksista löytyy pikkuisia näytteitä, jotka erottuvat boksista (eivätkä edukseen), tuntuu, että nyt minua on kusetettu ja boksi on vain täytetty jollakin, jotta 4-6 tuotteen lupaus täyttyisi.

Ja minullahan kävi hyvä tuuri, sillä sain ison hajuvesinäytteen, kun joidenkin bokseista kääriytyi kolme pikkuista tuoksunäytettä. Olisin varmasti vielä pettyneempi, jos minun boksini olisi sisältänyt vielä enemmän ilmaisnäytteitä. Odotukseni ovatkin ensikuun boksia kohtaan suuret. Jos maaliskuun boksi jatkaa samalla linjalla, en todellakaan jatka tilausta.

Mitä mieltä muut ovat helmikuun bokseista?

2 comments:

 1. Tjaa-a. Itse en ota asiaa niin, että maksan noista näytteistä. Täällä Joensuun tuppukylässä ei edes mitään näytteitä mistään saa, Yliopiston apteekissakin tuonkokoisen näytetuubin saa vain kaupanpäälliseksi jos ostaa tietyn tuotteen. Myöskin hajuvesinäytteitä olen kysellyt ja eipä niitäkään ole herunut. Suomessa muutenkin Sokoksia on sen verran vähän, että kaikilla ei ole edes mahdollisuutta käydä näytteitä hakemassa. Ja kuinka moni niistä jotka voivat, edes käyvät?

  Minusta on siis ihan kiva että boksissa on myös näytteitä. Käsitän niin, että maksan kokonaisuudesta: suunnittelusta, tehdystä pakkaamistyöstä, postituksesta jne. Sitäpaitsi tässäkin kuussa täysikokoisten tuotteiden arvo ylitti maksetun hinnan ja ajattelen näytteet siihen vain bonuksena.

  Ymmärrän kuitenkin että monet ovat pettyneitä (: Onhan kaksi täysikokoista tuotetta aika vähän odotuksiin verrattuna. Toisilla on kovemmat vaatimukset kuin toisilla. Itse en ikimaailmassa ostaisi 7e vartalovoidetta tai 15e kynsilakkaa näin köyhyysrajan alapuolella eläessäni, joten sinänsä henkilökohtaisesti ihan huippujuttu että sellaisia sain! :D

  Mielipiteitä on niiin monia, mutta ei tämä minusta kuitenkaan ihan kamalan huono paketti ollut, ainakaan niin huono kuin esimerkiksi Facebookissa annetaan ymmärtää. Jospa ensi kuussa tulisi sitten jotain ekstrajännää joten muutkin pääsevät olemaan yhtä innoissaan kuin minä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä, että kaikki ei ole niin pettyneitä kuin minä! :) Mulle edellisen kuun boksi oli todellakin mieleinen, ja vaikka siinäkin oli näytteitä, minusta ne oli paremman kokoisia, juurikin sellaisia mitä ei Sokokselta tai muualtakaan saisi, niin nyt tämän kuinen boksi tuntui siihen nähden jotenkin tosi kehnolta.

   Ja olen kateellinen ensimmäisen boksin saajille, jotka saivat peräti 4 täysikokoista tuotetta :P

   Delete