Sunday, February 10, 2013

...shoppings from Helsinki.

En hirveästi shoppaillut Helsingistä vaatteita. Tuntui, että jokainen vaateliike oli ketju, joka löytyi myös täältä Mikkelistä, joten en viitsinyt väkisin tunkea sovituskoppeihin kokeilemaan sellaisia juttuja, joita mahdollisesti voin rauhassa käydä sovittamassa myöhemminkin. Mulla oli riittävän kuuma jo muutenkin :D Myös tavarapaljous häkellytti sen verran, ettei mitään äärimmäisen ihanaa muutenkaan osunut silmään.


Olen aiemminkin avautunut näiden Tommy Hilfigerin sukkien loistavuudesta. Seisomatyötä tehdessä sukat on melkoisen tärkeitä jalkojen jaksamisessa ja olen todennut nämä aivan parhaiksi. Näissä ei ole inhottavia saumoja, jotka aina tuntuvat osuvan sellaiseen kohtaan, jossa hankaavat jotakin varvasta vasten ja voilá, meillä on rakko. Toki nämä ovat kalliimmat kuin H&M/Lindex ym. vastaavien sukat, mutta olen huomannut näiden kestävän myös pidempään. Kahden pari paketti maksoi Tommy Hilfigerin liikkeessä 11,95€ ja suht samoihin hintoihin olen löytänyt näitä myös Sokoksilta, mikäli niitä on Sokoksella ylipäätään ollut. Näiden sukkien löytäminen on ihan hommansa. Mikkelin Sokoksella näitä ei ole, ei myöskään Helsingin keskustan Sokoksella tai Stockmannilla, vaan piti juuri mennä Tommy Hilfigerin omaan myymälään näitä löytääkseen. Jyväskylän Sokkarilta sukkia on jopa löytynyt. Kerta näiden löytäminen on kiven takana ostin kerralla sitten kymmnenen paria. Kuvaan pääsivät avaamattomat paketit, sillä osa on otettu jo käyttöön.


Nilson Shoesista bongasin itselleni ensi kevään ja kesän ballerinat! Nämä Vagabondin nahkaiset Aida-lestiset ballerinat olivat ihan täydelliset! Olen aiemmin kokeillut Aida-lestiä toisessa mallissa, jolloin se käynyt minulle yhtään. Nämä ballerinat olivat kuin minulle tehdyt, ne pysyvät jopa jalassani, vaikka kantapääni onkin kummallisen kapea! Eli siis suorastaan juoksin kassalle, sillä en halunnut tehdä sitä mokaa, että jättäisin minulle täydelliset kengät kauppaan ja ajattelisin hankkivani ne sitten myöhemmin. Silloin niitä ei varmasti enää löytyisi. Nämä maksoivat 64€, mutta ilmeisesti Vagabondin nettisivuilta ne löytää 59€ hintaan. Pitää vain muistaa suojata nämä ennen käyttöönottoa, mutta siihen taitaa sään puolesta olla vielä aika pitkä aika.


Nilson Shoesista ostin myös päkiäpohjalliset, sillä totesimme myyjän kanssa ballerinojen pohjan olevan melkoisen ohut juuri päkiän kohdalta. Kätevät näistä tekee sen, että nämä ovat huomattavasti helpommat vaihtaa kengistä toisiin kun geelimäiset päkiäpohjalliset. Hintaa pohjallisilla oli n. 15€ ja ovat varmasti hintansa väärti.

Lisäksi ostin Selected Femmestä harmaan perustopin, johon tietysti tuli heti reikä. Note to self; pysy niissä Vilan perusyläosissa, kerta olet ne hyväksi todennut. Selectedin topin ostinkin lähinnä kotikäyttöä varten, joten eipä nyt hirveästi haittaa, mutta ärsyttäähän se nyt silti, kun uusi vaate heti reikääntyy.
Indiskassa haaveilin parista jutusta, mutta päätin jättää ne kauppaan. Olen jotenkin todella huono shoppailemaan silloin, kun "pitäisi" shoppailla, mutta jos vain katselen jonkin jutun varalta etukäteen, löydän vaikka mitä.
Noh, hyvä juttuhan se vain on, ettei tullut ainakaan mitään turhaa osteltua!

Jäinkin nyt pohdiskelemaan, osaako kukaan sellaista täsmäshoppailua, eli ostaa vain silloin, kun on akuutti tarve?

No comments:

Post a Comment