Thursday, May 31, 2012

...payday cosmetics.

Ja jälleen on kosmetiikka-aiheista postausta luvassa. Hartaasti odotetun palkkapäivän kunniaksi oli käytävä hankkimassa kosmetiikkajuttuja, nyt kun tosiaan kukkaron nyöritkin antaa periksi.


Minulla oli Kicksiin pari alennuskuponkia, joten sieltä tuli tehtyä aika paljonkin hankintoja. IsaDoran Big Boldista olen kuullut sen verran hyvää ja harjakin vaikutti sen verran toimivalle, että nyt kun aika jättää L'Orealin Million Volume Lashesista, ajattelin kokeilla tätä. Alennuksen jälkeen hinnaksi jäi 12,80€. Huomenna pääsen testaamaan toimiiko maskara minun ripsissäni.
Gilette Satin Care-vaahto oli kyllä ihan heräteostos. Kyllähän tuota aina tarvitsee, mutta ilmankin pärjäisi. Hintaa alessa oli 2,80€. (Musta tuntuu, että Kicksissä nostetaan hintoja ennen alea? Ainakin tämän tuotteen normaalihinta on Sokoksella 3€. Olen huomannut saman parin alentuneen Lumenen tuotteen kanssa. Correct me, if I'm wrong!)
Got2b:n rockin' it lakkakin oli heräteostos alesta ja hintaa oli reilu vitonen. Etsin itseasiassa juuri tätä lakkaa viimeksi, kun hiuslakkaa Kicksistä etsin, mutten sitä ainakaan nähnyt. Nyt nappasin kylppärikaapin varastoon.
Ja Paavolle piti ostaa uusi deodorantti ja nyt mieheni tuoksuu Versacen Pour Hommelle. En valita :) Tähän käytin toisen alekuponkini, joten hintaa jäi reilu parikymppiä.


Kosmetiikkashoppailu jatkui Sokkarilla, josta ostin pitkin hampain nuo Veetin kylmävahaliuskat. Minulla on erittäin huonoja kokemuksia aiemmista Veetin liuskoista, mutta en löytänyt Kicksistä luottovahaliuskojani, joten nämä saivat kelvata. Aiemmin Veetin liuskoilla on ollut tapana jättää järjettömiä vahalämpäreitä sääriin, ja niitä on ollut erittäin epämukavaa yrittää saada irti! Nyt kuitenkin yllätyin positiivisesti! Vahan koostumusta oli ilmeisesti muuteltu (??) ja liuskoja oli nyt yllättävän helppo ja mukava (niin mukavaa kuin karvojen juurineen irti repiminen nyt ylipäätään voi olla) käyttää. Vahaa ei irronnut sen kummemmin liuskasta ihoon, joten nyt sääriäni koristavat ainoastaan lukuisat punaiset pisteet, eivätkä niiden lisäksi epämääräiset vahaklöntit.
En ole testannut vielä Ultrasunin aurinkosuojageeliä, mutta Floridassa minulla oli mukana SPF 30 aurinkosuojavoide (taisi olla vieläpä joku Kids Formula :D) ja olisin palanut aivan ravuksi ilman sitä! SPF 20 pitäisi riittää tänne Suomen säteisiin mainiosti. Ultrasunin aurinkosuojien pitäisi olla hien- ja vedenkestäviä ja ainakin minun käytössäni olivat sitä myös. Pakkauksessa niitä mainostetaan erityisesti urheiluun ja miehille sopiviksi. Veikkaanpa, että tuo miehille markkinointi johtuu siitä, että tuotteissa ei ole hajusteita ja niitä on äärimmäisen helppo käyttää. Kalliitahan nuo ovat, tuolla purkilla on hintaa 22,50€, mutta ovat minusta hintansa arvoisia. Ne riittävät ja varmasti toimivat. Aiemmin käyttämäni voidemainen Ultrasun oli paksua ja valkoista, mutta ei jättänyt ihoa öljyisen tuntuiseksi. Saas nähdä millaista tämä geeli mahtaa olla :)


Ja luulin muistaneeni kaiken tarvittavan, kunnes kotona muistin jalkarasvan loppuneen. Schollin kosteuttava voide on ollut minun kuiville jalkapohjilleni aivan omiaan. Voide kuivuu nopeasti "mataksi" ja kosteuttaa hyvin. Kuten kuvasta huomaa, käytän tällä hetkellä aivan viimeisiä jämiä tuosta purkista ja aika varmasti ostan myös toisen tuubin.

Tässäpä oli tämän kertaiset postailut ja toivottavasti ei vielä ala kyllästyttää nämä kosmetiikkaan liittyvät aiheet :D

No comments:

Post a Comment