Thursday, May 17, 2012

...?!!!!

Luoja, että suoraan sanottuna v***tti, kun päätin sitten pistää äsken vähän ranttaliksi. Tiputin nimittäin MUS:in meikkivoidepurkkini lattialle. Eihän siinä, mutta kun se perkeleen lasipurkki meni sitten tuhannen pirstaleiksi lattialle. Huomenna ostamaan sitten uutta töiden jälkeen eli töissä ollaan sitten BB-voiteet naamalla. Mutta kyllä kyrsii vieläkin! Purkista oli vielä varmasti ainakin puolet jäljellä...ja arvatkaa onko lievästi sanottuna ärsyttävää siivota lasinsiruja kylppärin lattialta, kun ne on siinä meikkivoiteessa, eli imuri ei oikein tässä tilanteessa auttanut. ARGH!!!

Ja kuten varmaan blogiini aiemmin eksyneet ovat huomanneet, olen pistänyt pienen blogirempan päälle. En tiedä olen vielä täysin tyytyväinen ulkoasuun, mutta tämä saa nyt toistaiseksi kelvata. Blogin nimenkin menin vaihtamaan, ketku kun olen. Jutut sinällään pysyvät samoina, nyt vain itse ainakin uskon, että nimi vastaa paremmin sisältöä. Toisaalta kaipaan tällä hetkellä vanhaa, tuttua ja turvallista nimeä, joten saa nyt nähdä mitä tässä tapahtuu.

Kaipaan mielipiteitä; vanha nimi vai uusi nimi? The wonderful world of... vai On Her Hangers?

3 comments:

 1. Uusi on parempi :)

  ReplyDelete
 2. Äh, meikkivoidetahrat on muutenkin jo ärsyttäviä, voin vain kuvitella kun sitä on puoli purkillista ja seassa lasinsiruja.. :S

  Tykkäsin siitä, että vanhalla nimellä postauksen otsikot olivat siihen jatketta, mutta uusi nimi ehkä kertoo mistä aiot puhua. En osaa päättää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja sit kun hemmetin purkki maksaa sen 30€ niin vähän tietysti ärsyttää nyt jo mennä ostamaan uutta :D

   Mäkään en osaa päättää ja siks tää onkin ihan kauheeta :D

   Delete