Saturday, September 22, 2012

...hype about oils & NOTD.

Muistaako kukaan, kun taannoin tein tilauksen iHerbiin? Nyt jonkin aikaa tuotteita käyteltyäni voin todeta olevani ihastunut pariin tuotteeseen aivan järjettömästi!


Rypäleensiemenöljy Now Solutionsilta maksoi vain alle $8, mutta sillä sai tuon ison melkein puolen litran pullon. Tätä on aivan ihana käyttää kevyen kosteusvoiteen kanssa, jolloin ihosta tulee hirmuisen pehmeä ja terveen näköinen. Itsekseenkin tuota voi käyttää, mutta pelkästä öljystä jää myös se nahkea, öljyinen pinta, josta en pidä. Kevyen ja nopeasti imeytyvän kosteusvoiteen kanssa öljykin imeytyy nopeasti. Öljy on hajutonta (ainakin minun nenääni), joten riippuu ihan kosteusvoiteesta millainen tuoksu iholle jää. Itse olen tykännyt käyttää kestosuosikkiani eli Dermosilin Ihonhoitovoide E:tä, jonka kosteustehot eivät ole kummoiset. Rypäleensiemenöljy kuitenkin auttaa asiaa ja näin lempparikosteusvoiteeni muuntuu myös talvi-iholle sopivaksi.

Toinen öljyihastus on Cococaren 100% Tea Tree Oil, joka on myös öljy, mutta toimii ihan toisella tavalla. Teepuuöljyhän on luonnon oma desinfiointiaine, jonka käyttömahdollisuudet ovat monet. Itse olen kuitenkin käyttänyt tätä finnien kuivattamiseen. Hormonit ovat heittäneet viime aikoina häränpyllyä ja sen ihanana sivuvaikutuksena on naamaan ilmestynyt mukavasti epäpuhtauksia. Tällä öljyllä kuitenkin saa finnit kuivatettua huomattavasti nopeammin ilman, että iho finnin ympärillä kuivuu korpuksi. Akneiholle teepuuöljy soveltuu myös kasvovedeksi, kun sitä laittaa kostutetulle vanulapulle ja sivelee iholle. Haju on alkuun melko tuju ja se vaikutti jotenkin tärpättimäiselle. Siihen kuitenkin tottuu ja nyt haju on minun nenääni lähinnä metsäinen.

Parasta kuitenkin näissä on se, että nämä ovat puhtaasti luontoäidin antimia, eli mitään kemikaalicocktailia ei näiden öljyjen mukana iholle siirry. Tulee kuitenkin muistaa, että ihminen voi yhtä hyvin olla allerginen niin luonnollisille aineille kuin kemikaaleille. Itselläni en mitään sivuoireita tai allergian alkua huomannut, mutta en olekaan millekään (toistaiseksi) allergisoitunut enkä ole myöskään herkkäihoinen.

Ja nyt kun on kerta kemikaalicocktailista puhe niin esittelenkin päivän kynteni, jossa niitä kemikaaleja onkin sitten jonkin verran.


Kynsiini käytin tällaista pariskuntaa Borghesen ja Seche Viten kanssa. Milanin Golden Goddess-sävyssä on helmiäsen tapaista hohdetta, mutta minkäänlaista hilettä siinä ei ole. Blingblingin aikaansaamiseksi käytinkin lisänä KoneHelsinki-lakkaa, jonka sävy numero on 820.


Näiden kynsien resepti siis on:

1 x Borghese Hydrati
2 x Milani Golden Goddess
1 x KoneHelsinki 820
1 x Seche Vite

Kynsissä voi huomata jo pientä kulumaa kärjissä, sillä kuvaushetkellä nämä ovat olleet jo pari (työ)päivää kynsissä. Itse tykkään kuitenkin kyseisistä kynsistä sen verran, että eiköhän nämä viikonlopun yli ole kynsissä.

Nyt toivotan kaikille hauskaa lauantaita ja jatkan omia viikonloppupuuhasteluja!

No comments:

Post a Comment