Monday, September 24, 2012

...NOTD - Frech manicure.


Viime aikoina on kyllä kieltämättä tullut laitettua kynsiä normaalia enemmän. Nyt olen nauttinut siis siitä luksuksesta, kun kynnet eivät joka iskusta murru ja katkeile täysin. Eilen illalla jaksoin jopa vääntää ranskalaisen manikyyrin. Se on siis suorastaan jo ihme, että kärsivällisyyteni riitti noinkin "monimutkaisen" lakkauksen suorittamiseen.

Lakkoina käytin Dependin vanhoja ranskalaisen manikyyripakkauksen lakkoja. Pohjalla on siis roosan väristä, hyvin läpikuultavaa lakkaa ja kynsien kärkiin käytin tavallista valkoista lakkaa. En käyttänyt tarroja tippien lakkaamiseen tarroja, jotka tulivat pakkauksen mukana, sillä niillä sain aikamoisen sotkun edellisellä kerralla aikaan. Lakkaa oli hankala saada tasaisesti ja sen kyllä itse huomaa, toivottavasti muut eivät! :D Kynsitarroilla yritän harhauttaa muiden katseita pois niistä ei niin onnistuneista kohdista. Olen kuitenkin suht' tyytyväinen kynsiini, ottaen huomioon, että tämä on vasta kolmas ikinä tekemäni ranskis-lakkaus!

Miksi tuo etusormen kynnen kärki näyttää noin haalealta? Se on oikeasti valkoinen, mutta tuossa kuvassa se valkoisuus on kadonnut jonnekin.

4 comments:

  1. Tosi kivannäköiset! Mäkin haluisin osata tehdä itselleni jotain tollasia, mut onnistun aina lakkaamaan vaan vasemman käden :--D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, se oikea käsi on aina vähän kinkkisempi! :D

      Delete