Friday, September 7, 2012

...nails of the day - Papayago Blue.

Olen nyt muutaman päivän mennyt pelkällä värittömällä kynsilakalla, mutta olen todennut sen olevan huono ratkaisu nyt, kun kynnet ovat hieman pidemmät. Kynnen alle kerääntyy ihanasti vaatepölyä töissä ja se ei ole kovin herttainen näky. Päätin siis laittaa nyt kynsiin jotakin räväkkää ja liian vähälle käytölle jäänyttä.


Kynsissä on siis IsaDoran Papayago Blue (732), joka on aivan mahtava sävy! Kesällä se tuntui liian voimakkaalta ja tummalta, mutta nyt syksyllä se on oikein synkkyyteen sopiva. Pahoitteluni sotkuisista kynsinauhoista, mutta olen melkoisen laiska siistimään niitä.

Pakko vielä todeta, että IsaDoran kynsilakat ovat edelleen aivan huippuja! Niissä on ihanan leveä sivellin, jolla saa parilla vedolla koko kynnen peitettyä. Pidän myös niiden vähän paksummasta koostumuksesta, sillä se auttaa antamaan hyvän, peittävän värin jo yhdellä kerroksella, vaikka itse yleensä laitankin kaksi kerrosta tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Lakan paksuus tietysti vaikuttaa siihen, että se saattaa kuivahtaa. Omassa käytössä mitään ennenaikaista kuivahtamista ei ole kuitenkaan tapahtunut. Hinnaltaan IsaDorat ovat periaatteessa Essien ja OPIn sarjassa, sillä siinä missä ne sisältävät tavaraa 15ml verran, IsaDorassa on vain 6ml. Se ei minua kuitenkaan haittaa, sillä mitä luultavimmin ehtisin kyllästyä sävyyn ennen sen varsinaista loppumista, jos tavaraa olisi yhtään enempää.

Onko täällä muita IsaDoran lakkoihin tykästyneitä? :)

No comments:

Post a Comment