Tuesday, September 4, 2012

...the very first haul of September.

Tänään on taas tullut oltua kerskakulutuksen turmiollisella tiellä. Pyörähdettiin vapaapäivän kunniaksi kaupoilla ja valitettavasti sieltä aina tuntuu jotain ihanaa löytyvän.


Tämä ihana hemppishuivi on Glitteristä ja sain sen hintaan 4,90€, sillä minulla oli täysi leimakortti. Sain viime kuussa muutaman ylimääräisen leiman korttiini, kun autoin jumittuneen korttipäätteen kanssa, joten nyt pääsin sen käyttämään. Tuota huivia löytyi myös mustavalkeana, mutta jotenkin tykkään hempeillä asusteiden kanssa, kun en sitä pukeutumisessa harrasta.


H&M:ltä nappasin tämän 14,95€ hintaisen puseron, joka ilmeisesti on täysin sama paita eri kuosissa kuin pari aiempaa raitapaitaani. Nyt valitsin hieman modernimman kuosin, jolle varmasti tulee paljon käyttöä. Aiemmat raitapaitani ovat olleet aivan loistavia ja helppoja käyttövaatteita.


Jokunen aika sitten mainitsin postauksessani saaneeni H&M:ltä väärät farkut nettikaupasta, joten palautin ne tai oikeastaan vaihdoin ne oikeasti tilaamiini farkkuihin. Tänään pääsin vihdoin hakemaan ne oikeat farkut ja tässä ne nyt vihdoin ovat. Hyvin pillit ja joustavat, mutta ihan mainiot päällä, koko oli näissä just eikä melkein, mutta yksi asia häiritsee. Taskujen tikkaukset (siis se kohta missä denim vaihtuu puuvillaiseksi taskukankaaksi) näkyvät rumasti, mutta ajattelin hieman venytellä kangasta ja katsoa kuinka taskut sitten asettuvat. Olen huomannut saman "ongelman" monissa halpisfarkuissa. Hyvin pientä, mutta äärimmäisen häiritsevää.


Ostin eilen Riveriltä B.Youngin petrolin värisen paidan. Kuvassa se on ihan syntisen ryttyinen, mutta olkoot. Valkea klassinen kauluspaita on jo löytynyt, joten nyt ostin värikkään ja trendikkäämmän paidan. Paita oli 29,95€ ja se minun vaatimaani stretchiä. Tuollaiset siistimmät, istuvat paidat ei vaan sovi mulle, jos ne ei sisällä elastaania. Nappirivistöä reunustaa kauniit röyhelöt ja tekee paidasta vähän arkisemman.

Eiköhän tässä nyt ole taas vaatetta joksikin aikaa, vaikka mielessä polttelisi vaikka minkälaisia ihananuuksia.

No comments:

Post a Comment