Thursday, September 20, 2012

...Varlyn.


I'm in love! Muutama päivä sitten minulle tuli postissa pari paria Vagabondin kenkiä. Toiset lähtevät maitojunalla takaisin kotiinsa, mutta nämä Varlyn-malliset mustat nahkanilkkurit olivat aivan ihanat, joten ne jäävät! Malli on hyvin samanlainen Florencen kanssa, mutta nämä eivät tosiaan ole kiilakorkoiset kuten Florence on. Koron ja platformin korkeus on kuitenkin jotakuinki sama.
Tilasin nämä kaunokaiset Vagabondin omista nettikaupasta ja maksoivat 119€. Minun tilaukseen ei tullut minkäänlaisia toimituskuluja ja palauttaminenkin on ilmaista ja sujuu helposti Itellan kautta.

En ole kenkiä vielä lähteny ulkoiluttamaan, mutta viikonloppuna näillä saattaa olla paljonkin käyttöä.


Nahkakengät kannattaa tietenkin suojata. Erityisesti syksyn kosteat säät eivät tee ainakaan hyvää nahalle (saati sitten mokalle!), joten suojaan aina uudet kengät ennen käyttöönottoa. Tämä käyttämäni Wolyn Natura Waterstop-suoja soveltuu sekä karkealle että sileälle nahalle. Purkissa lukee myös, että se käy myös mokalle, mutta itse käytän ihan mokalle tarkoitettua suoja-ainetta. Valitsin tämän viime vuonna kenkäkaupassa, sillä sitä voi käyttää sisätiloissa kyllästämiseen. Monissa suojausaineissa on kemikaaleja, jotka soveltuvat käytettäviksi vain hyvin ilmastoiduissa tiloissa, joten kylppärissä kenkien suojaaminen ei niillä aineilla onnistu. Tätä voi kuitenkin huoletta käyttää myös sisällä ilman kemikaalihuuruja ja tuoksu on itseasiassa miellyttävä! 150ml purkista maksoin 12€ ja purkista on noin puolet jäljellä 3-4 parin suojaamisen jälkeen (yhdet oli vieläpä korkeavartiset saappaat).

Mitäs mieltä olette uudesta parista? :)

5 comments:

 1. Tosi kivannäköiset kengät. En ookaan koskaan tajunnut että Vagabondilla on oma nettikauppa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, ja se toimii vielä todella hyvin. Paketti oli todella nopeasti ihan kotiovella! Hinnat on pitkälti samoja mitä muissa kaupoissa, joten sinällään sama mistä ne tilaa :)

   Delete
 2. Herkullisen näköiset kenkulit! Tykkään!! :)

  ReplyDelete
 3. Herkullisen näköiset kenkulit! Tykkään!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ne pääsee tänään ensimmäisen kerran ulkoilemaan :P

   Delete