Wednesday, January 30, 2013

...foxes.

Kaikillahan on jokin lempieläin, eikös? Sellainen eläin, joita voisi vain tuijottaa tuntikausia, koska ne ovat niin ihania, söpöjä ja kiehtovia. Minun lempieläimiäni ovat aina olleet tietysti koirat, mutta sen lisäksi minulla oli pienenä fiksaatio kettuihin. Pikku-Jatta aikoinaan ilmoitti vanhemmilleen haluavansa kettupuvun, jotta voi muuttaa lähimetsään asumaan. Muistan myös kuinka minua harmitti, kun missään ei ikinä ollut mitään kettuleluja, joten jouduin aina tyytymään koiraversioihin :D Tähän kettufiksaatioon on saattanut vaikuttaa esim. Kaukametsän pakolaiset-animaatiosarja, joka oli niin mahtava, vaikka välillä vähän pelottava ja surullinenkin. Viimeisen vuoden aikana tämä hassu fiksaatio on jälleen pulpahtanut esiin. Ne punaruskeat viekkaat otukset on vaan niin hemmetin söpöjä!


Kuvassa siis äärisöpö pehmolelu Pablo ja jokin aika sitten H&M:ltä tilattu tiskirätti, jossa on Pablo-ketun tyttöystävän kuva. Ja kyllä, tilasin H&M:ltä tiskirättejä :D Noita sai siis kahden kappaleen pakkauksessa ja yksi pakkaus maksoi 2,95€. En vain voinut vastustaa! Pablo puolestaan on pehmolelu Paavon lapsuudesta ja se muutti meille tuossa viime vuoden loppupuolella, kun löysimme sen Paavon äidin kätköistä. Min...siis, Paavo halusi sen sitten meidän mukaan tänne Mikkeliin ;)


Mitä lempieläimiä muilla on? Siilejä? Marsuja? Jänöjusseja? Muita söppänöitä?

2 comments:

  1. Hahaa, oli pakko kommentoida koska miä muistan ton kettujutun :D Muistan myös siun leijonakuningas fiksaation ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ketut on vaan niin ihania! Jellonakuningas on myös edelleen aivan huippu :P tosin en oo kattonu pitkään aikaan, koska se on myös järjettömän surullinen :(

      Delete