Tuesday, January 8, 2013

...new shoes.

Nyt tulee pitkästä aikaa asiaa kengistä. Monesta naisesta poiketen, en halua kymmeniä pareja erilaisia kenkiä. Unelmanani olisi alle kymmenen paria selkeitä, klassisia mukavia kenkiä, jotka sopisivat asuun kuin asuun ja mihin tahansa tilanteeseen. Näiden kenkien tulisi myös olla laadukkaita, jotta niitä voisi käyttää useamman vuoden eikä vain sitä yhtä talvea/kesää. Nyt sellaisia kenkiä löytyi budjetilla nettikauppojen alennusmyynneistä.


Nyt vihdoin löysin jo yli vuoden metsästämiäni mustia bootseja, jotka voi vain nykäistä jalkaan. Nämä ovat Scholl Contemporaryn aitonahkaiset bootsit ja toivottavasti ovat myös hyvät jalkaan. Yksi aivan ihana asia on näiden hinta. Normaalisti nämä kustantaisivat 175€, mutta nyt -70% alennuksella ne maksoivat vain 52€.


Tilasin myös Nomen ruskeat matalat saappaat. Haluaisin tämänlaiset saappaat, joilla voisi helposti tallustella koko päivän, mutta ne eivät ole liian kuumat (eli ei vuorellisia talvisaappaita). Merkistä minulla ei ole aiempaa tietoa/kokemusta. Normaalisti saappaiden hinta olisi 159€, mutta nyt ne onneksi sai puoleen hintaan eli 79€.


Tilaus aluksi lähti näistä Schollin kengistä, joita kaavailin työkengiksi. Olen viimeiset kolme vuotta pohtinut kuinka pitäisi hankkia hyvät työkengät. Nyt vihdoin rohkaistuin tilaamaan nämä mokkaiset kengät, enkä vähiten 47€ hinnan takia. Nämäkin olivat siis puoleen hintaan.

Alennuksista huolimatta, jos kengät eivät ole hyviä jalkaan niin palautan ne kylmästi. En halua enää yksiäkään turhia käyttämättömiä kenkiä pyörimään nurkkiin. Pidän kuitenkin peukut pystyssä, jotta onni osuisi kohdalle, ja jotta koot ja mallit osuisivat nappiin.

2 comments:

  1. Miten näiden kenkien kanssa kävi? Ottaisin itselleni mielelläni mitkä vain, vaikka itsekin suhtaudun kenkien ostamiseen varsin nihkeästi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Palautin nuo mustat biker-bootsit, koska ne näyttivät ihan perinteisiltä mustilta Nokian kumisaappailta jalassa eikä se ihan ollut sitä mitä hain :D Ruskeat saappaat vaihdoin pienempiin, mutta siis pidin ne ja nuo työkengät myös :)

      Delete