Sunday, January 6, 2013

...iHerb vol. 3.

Tilasin ennen joulua iHerbistä vielä kun niin pystyi edullisesti tekemään. iHerb on siis jenkkiläinen nettikauppa, joten se on EU-alueen ulkopuolella ja nyt 2013 vuonna alvit joutuu maksamaan jo tilauksista, jotka ylittävät 21€, joten kalliiksi tulee. iHerbissä olisi vielä vaikka kuinka monta tuotetta, joita haluaisin kokeilla, mutta nyt toistaiseksi sieltä tilaamiset kyllä jäävät tähän.


Tilauksen tein oikeastaan näiden tuotteiden takia. Teepuuöljy oli päässyt loppumaan (ja en meinaa pärjätä ilman sitä!), joten tilasin kaksi putelia lisää Cococaren 100% Tea Tree Oilia. Harmikseni toinen pullo oli hieman vuotanut pahvilaatikkoon, joten siitä ja puhdistamisesta johtuen etiketti irtosi pullosta. Myös Beauty Without Crueltyn silmämeikin poistoainetta piti saada varastoon jemmaan lisää, sillä se on kerrassaan loistotavaraa!


Tilasin myös uuden shampoon ja hoitoaineen. Päätin kokeilla Aubrey Organicsin Egyptian Henna, Shine-Enhancing Shampoon, mutta parin kokeilun jälkeen en ole oikein tykästynyt. Ensimmäisellä kerralla en saanut levitettyä kunnolla koko päähän, joten osa hiuksista jäi inhottavan likaisiksi. Koostumus on sellaista lirumaista geeliä, joka ei juurikaan vaahtoa, joten jos päässä on paljon (pitkää) hiusta levittäminen on hieman vaivalloista. Toisella kerralla taas völjäsin päätäni tällä oikein kunnolla ja puhdasta kyllä tuli. Tuotetta tähän kului melkoisesti ja harmikseni huomasin puhtauden olevan lyhytaikaista. Päänahka tuntui rasvoittuvan normaalia enemmän tämän shampoon jälkeen. Plussaa siitä, että tuoteessa ei ole natriumlauryylisulfaattia, mutta aika laiha lohtu, jos tuote ei oikein toimi.

Hoitoaine eli Pure & Basicin Natural Moistuizing Conditioner, Cherry Almond sopii kärsineille latvoilleni mainiosti. Ainut iso miinus minulta tulee kuitenkin hoitiksen hajusta. Se nimittäin tuoksuu, tai siis minusta haisee voimakkaasti kirsikalle. Siis sellaiselle esanssikirsikalle. Jotkut varmasti tykkäävät tuoksusta, mutta minusta se on ihan kammottava ja koko suihku haisee sille käytön jälkeen. Onneksi suihku jälkeen haju ei jää (ainakaan voimakkaana) hiuksiin, joten käyttelen tämän hoitiksen kyllä pois.


Kokeiluun pääsi myös Aubrey Organicsin Vegecol with Aloe & Oatmeal rauhoittava naamio, joka toimii myös kuorintana. Olen tykännyt tästä todella paljon, sillä kuorintahiput kuorivat hellästi, mutta tehokkaan tuntuisesti, ilman kuitenkaan minkäänlaista raapimistunnetta iholla. Iho jää tämän jäljiltä todella pehmeäksi.


Olen jo aiemmin halunnut päästä kokeilemaan Nubian Heritagen African Black Soap-saippuapalaa, mutta se on aiempien tilausten aikana ollut aina loppuunmyyty. Saippua on nimensä mukaisesti mustaa, mutta iholle ei peseytymisen jälkeen jää mitään harmaata sävyä. Saippua tuoksuu minusta ihanan karkkimaiselle, mutta en ole ihan varma mitä mieltä tästä tuotteesta olen. Se on melkoisen tujua ja voi helposti kuivattaa ihoa. Tämän pitäisi auttaa akneen ja vähentämään näppyjä, mutta minun selkääni, jossa ei siis virallisesti mitään aknea kuitenkaan ole, mutta johon tulee helposti epäpuhtauksia, se on saanut aikaan pientä punaista näppyä. Kokeilut kuitenkin jatkuu...

Lisäksi tilaukseen meni kynsiharja, mutta sitä en viitsinyt kuvailla. Kynsiharja mikä kynsiharja, siihen en oikein osaa muuta kommentoida :D

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista? Hyviä vai huonoja?

No comments:

Post a Comment