Sunday, January 13, 2013

...incoherent ramblings.


Ajattelin esitellä pitkästä aikaa pärstääni tänne, ettei ihan unohdu minkänäköinen neiti se ruudun tällä puolen naputtelee. Hiukset on kasvaneet melkoisesti pituutta, mutta latvat pitäisi pätkäistä pois. Edellisestä kerrasta parturi-kampaajan tuolissa on hurahtanut jo varmaan yli puolisen vuotta. Latvoja saisi trimmata pois varmaan sellaiset 5-10cm jo ihan kunnon puolesta, plus se saisi hiukset näyttämään tasavärisemmiltä. Latvassa on jonkun verran tuota lämpimän sävyistä ruskeaa, josta iso osa katoaisi leikatessa. Oma väri alkaa olla jo aika mukavasti esillä ja se mielestäni sekoittuu varsin hyvin raitojen (siis niiden joita laitettiin silloin puoli vuotta sitten) sekaan.

Olen itsestäni melkoisen ylpeä, että nyt ei enää tarvitse värjäillä hiusta, jottei se näyttäisi aivan käsittämättömän karmealta. Myös lompakko ja hiusten kunto kiittää. Aiemmin oman värin kasvattelu on tyssännyt siihen, että vaalea on tuntunut niin laimealta ruskean hiusvärin jälkeen. Nyt olen kuitenkin sinnitellyt ja tykkään vaaleasta todella paljon! Ainoa miinus oman värin kasvattamisessa on hiusten rasvoittuminen. Hius rasvoittuu huomattavasti nopeammin ja nyt kun latvat ovat melkoista hamppua, on kuntoero melkoisen huomattava. En kuitenkaan värjäisi enää hiuksiani, sillä oman värinen osa hiuksista tuntuu niin paljon sileämmältä ja terveemmältä.

Tuo huivi kaulassani on muuten uusi. Innostuin viime viikolla käymään H&M:llä ja tuo tuubihuivi suorastaan huusi nimeäni. Jotenkin kaupassa oletin sen olevan jonkinlaista pitsikuviota, mutta kotona huomasin sen olevan käärmekuosia. Noh, eihän siinä, nätti se on joka tapauksessa. Huivi on pehmeää polyesteri-viskoosi-sekoitetta ja maksoi 14,95€. Olen tykännyt käyttää tuota töissä, sillä myymälässä on melkoisen kalseaa ja huivit lämmittävät ihan mukavasti.

Ai niin pakko vielä mainita, että edellisen postauksen Oasis-sävyinen kynsilakka olikin onneksi kynnellä hieman erilainen mitä luulin ja oikeastaan aika kiva. Koostumus tässä ei ollut yhtä peittävä kuin IsaDoran lakoissa yleensä, sillä se tarvitsee kolme kerrosta peittääkseen kynnen kokonaan. Itse laitoin kaksi kerrosta ja huomasin lakan kuultavan hieman läpi.

Tämä postaus on ehkä sekavanpuoleinen, mutta sillä nyt mennään :D Sekavia sunnuntai-iltoja muillekin!

No comments:

Post a Comment