Sunday, January 20, 2013

...Bestseller.

Teinpä tilauksen Bestseller.comiin, eli puljuun, josta voi ostaa Vilan, Vero Modan, Jack & Jonesin, Piecesin ynnä muiden vaatteita. On siis kiva, että eri merkkien vaatteita voi ostaa yhdeltä istumalta eikä mennä erikseen eri nettikauppoihin.

Olen tuolta nettikaupasta jo moneen kertaan sekä itselle että Paavolle tilannut vaatetta. Tilaaminen on helppoa ja toimitus on ollut mukavan nopeaa. Myös palauttelu onnistuu helposti ja niitäkin olen tehnyt useampaan otteeseen. Vaivalloistahan se palauttaminen aina on, mutta Bestsellerin kanssa se on onneksi ilmaista ja monesti mukana tulee erikseen palautuspussukka, ettei tarvitse alkuperäistä pakkausta kursia kokoon teipillä. Bestseller onkin yksi suosikkini nettikaupoista!

Onko tätä postausta lukevilla nettikauppasuosikkeja, jotka mielestänne hoitavat homman paremmin kuin hyvin?


Tilaukseeni meni useampi perustrikoovaate, joita tulee käytettyä päivittäin, kuten tämä Officiel-mallia oleva perustrikoopaita. Näissä Officiel-nimisissä peruspaidoissa on 48% puuvillaa, 48% modaalia ja 4% elastaania. Ne ovat mukavan pehmeitä päällä, mutteivät kuitenkaan niin ohuita, että reikiintyisivät käytössä. Minulla on siis kaapissa joitakin näitä jo entuudestaan ja ne ovat suosikkejani arkivaatetuksessa. Nyt ostin siis esimerkiksi tällaisen mustan pitkähihaisen perustrikoopaidan. Hintakaan ei ole hirveä, sillä tämän malliset puserot ovat 16,95€.


Tilasin myös mustan perus t-paidan v-kaula-aukolla. Tein nimittäin tuossa yksi päivä vaatekaappiini inventaarion (siitä lisää mahdollisesti myöhemmin), eikä siellä ole yhtäkään mustaa perus t-paitaa. Valkoista kyllä löytyy ja mustia toppeja, muttei t-paitaa. Tämä 14,95€ kustantava t-paita tulee siis korvaamaan sen aukon kaapissani.


Tämä Officiel-toppi on myös 14,95€ ja koska kaapista löytyy jo valkeita ja mustia toppeja, ajattelin tämän viininpunaisen olevan hyvä lisä. Varsinkin näin talvella kerrospukeutuminen on joka päiväistä, joten ihan hyvä että toppeja löytyy puseroiden alle.


Lisäksi ostin myös tämän Femme-pitsipaidan, joka on 19,95€. Sekin on siis peruspaidan mallinen, mutta alle on helppo laittaa esim. juuri tuo yllä oleva viininpunainen toppi. Pitsi on ollut viime aikoina pop minun vaatekaapissa, mutta aika lievissä määrin, joten sallin tämän lisäksi. Paita on käyttökelpoinen myös kesällä, vaikka siinä pitkät hihat onkin.


Rob-mallinen harmaa neuletakki on myös tervetullut vaatekaappiini. Sen materiaali ei ole ehkä lempparini (80% viskoosia ja 20% nylonia), mutta minulla on aiemminkin ollut Rob-neuletakki (tosin eri värissä ja erilaisilla yksityiskohdilla) ja se on kestänyt pesua ja käyttöä hyvin. Tässä neuletakissa minua viehätti väri ja nuo napit! Neuletakit on myös sellaista helppoa perusarkipukeutumista, että näitäkin saa olla kaapissa useampi. Tämä oli koko tilauksen kallein tuote eli 34,95€.


Tämän Organic-huivin voin jo listata turhakkeeksi. Mulla on huiveja, vaikka millä mitalla ja kirpparillekin voisin viedä useammankin. Mutta kun ne on niin kivoja! Niillä saa asua piristettyä kummasti ja monesti ne on niin ihanan lämpimiäkin. Tämä maksoi 16,95€.


Tämä tilauksen viimeinen tuote on Vero Modan puolelta ja nappasin sen alesta puoleen hintaan 16,45€ (norm. 21,95€). Tällainen toppi mulla on jo ennestään, mutta vaaleassa värissä ja se on nähtykin mun päällä esim. viime vuoden pikkujouluissa. Tykkäsin tuosta topin mallista niin paljon, että halusin nyt sen myös mustana. Tällaiset topit on loistavia illanviettoihin, sillä ne laskeutuvat nätisti ja ovat helppo heittää niin farkkujen kuin hameenkin kaveriksi.

2 comments:

  1. Kiitos linkkivinkistä! Noita kun ei aina jaksaisi useammasta kaupasta etsiä..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eipä mitään :) Tosta nettikaupasta ei kuule ikinä missään, kun yleensä Vero Modan ja Jack & Jonesin sun muiden myymälät on yksittäisillä yrittäjillä, joten voisi kuvitella, että ne yrittäjät ei halua mainostaa ns. kilpailijaansa. Onhan toi nettishoppailu kuitenkin huomattavasti helpompaa ku viidessä eri kaupassa pyöriminen :P

      Delete