Wednesday, January 2, 2013

...Lotus Deluxe Your Body Edition.


Tilasin viime kuussa Christina Aguileran Lotus-albumista myös erityisen Your Body-version, jossa on siis kirja. Kirjassa on kuvia Your Body-videon kuvauksista, jotka on ottanut (ilmeisesti muotikuvaaja ja minulle aiemmin täysin entuudestaan tuntematon) Cobra Snake.


Tämä on julkaisu on kyllä tämän keräilijän mieleen! Your Body oli hyvin värikäs ja visuaalinen video ja kirjakin on samoilla linjoilla. Itse tykkään tällaisista erikoisemmista julkaisuista. Bionicista julkaistiin myös tämän kaltainen Fan Edition, joka on hieno sekin. Mielestäni kuitenkin tämä kirja on fiksumpi ja kompaktimpi. On helpompi ottaa kirja esille selailtavaksi kuin erilliset minijulisteet ja vinyylit. Bionicin fanijulkaisu on muutoinkin paljon vaikeampi säilyttää järkevästi.Tilasin Your Body Editionin Christinan nettikaupasta, jossa se maksaa 45€ plus postarit. Tilasin julkaisun tulleja uhaten ja onneksi selvisinkin ilman ekstrakuluja. Olihan tuo melko hintava, mutta se on kokoelmaan hauska lisä.


Myös kirjaan upotettu CD oli hauskasti erinäköinen kuin tavallisessa julkaisussa, vaikka sisällöltäänhän se on sama. Suurimmaksi osaksi kirja on täynnä vain kuvia, poikkeuksena tietysti albumin kappaleiden lyriikat.
Suurimmalle osalle tämä on varmasti hieman turha tuote, mutta faneille ja keräilijöille nämä erikoisjulkaisut ovat aivan huippuja :)

2 comments: