Tuesday, July 10, 2012

...so fresh.


Sain joskus aikoja sitten (taisi olla vielä talvea) Kicksistä näytteen Marc Jacobsin Daisy Eau So Fresh-tuoksusta. Silloin tuoksu tuntui liian tyttömäiselle ja kukkaiselle, mutta nyt kesällä olen ihastunut tuoksuun aivan hillittömästi. Näytepakkaus oli yllättävän riittoisa ja sitä käytinkin jo jonkun aikaa, mutta eilen päätin, että saa riittää. Kävin ostamassa tuon minun mielestäni hirmuisen ison pullon tuoksua, joka on nyt varmaankin tämän hetken lempituoksuni. Yleensä hajuveteni ovat ehkä sitä 30ml luokkaa, mutta tuo sisältää 75ml. Pitäisi ainakin riittää. Pullon korkki on kyllä äärettömän söpö, joten sitä mielellään pitää esillä pöydällä, eikä kylpyhuoneen kaapin kätköissä.


Pullo Daisya maksoi n.66€ ja mukaan sai tällaisen kanvas-laukun. En tiedä missä tuota laukkua käyttäisin, kun se huutaa niin selvästi, että se on ilmaislahja. Rannalla? En kyllä edes käy rannalla. Joka tapauksessa tuollaisenkin sain.

Tuo oli varmaan minun itselleni ostama syntymäpäivälahja, sillä tänään täytin 23 vuotta. Noh, tänään olen kyllä ostanut itselleni paljon muitakin "synttärilahjoja", mutta niistä sitten myöhemmin. Vises!

4 comments:

 1. I love this fragrance! I really want this one and the Narcisco Rodrigues perfume as well!
  -Amy

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's so summery and girly! I haven't tried the Narcisco's perfume, but maybe I should :)

   Delete
 2. Hei, onneksi olkoon! :)

  ReplyDelete