Monday, November 14, 2011

...something new.

Oon viime päivät viettänyt visusti töissä, joten on tullut bloggailtua vähemmän. Nytkin väsyttää jo aika paljon, mutta päätin tulla postailemaan viime viikon ostokset.


mekko QS by S.Oliver
pusero Gina Tricot
sukkikset Lindex
kello Esprit (Paavolta! ♥)
rannekoru (Paavolta! ♥)

Ostin maailman mukavimman mekon! Toi kaulus kuuluu siis tuohon mekkoon, vaikka näyttääkin vähän erilliselle huiville. Muina yksityiskohtina mainittakoon taskut ja napit rinnuksessa. Tää on siis Riveriltä, ja hintaa on 39,95€. Tota mekkoa löytyy myös päinvastaisilla väreillä eli itse mekko on harmaa, mutta kaulus on musta.Tää on taas mun uusi läpikuultava QS:n tyttöpusero. Toi joustaa ihan hemmetisti, mutta otin silti L-koon, koska halusin, että toi on vähän sellanen löysä. Tonne alle vaan musta pitkähihainen pusero ja farkut jalkaan niin helppo asu on valmis. Tää oli musta yllättävän edullinen, vain 22,95€. Tuosta kuvasta ei hirmu hyvin saa selvää, mutta tuossa on vähän puhvihihaa, kaulusta ja vyötäröllä rusettia, joten toi on hyyyvin tyttömäinen. Saas nähdä, jospa saisin kuvattua tonkin päällä.

Tähän loppuun pakolliset löpinät Mikkelin uudesta kauppakeskuksesta, Stellasta. Se on iso ja näyttävä. En oo ajan kanssa käynyt koluamassa, mutta kyllä sieltä mieleisiäkin juttuja löytyi. Kekäleessä en uskaltanu tehdä kunnon kierrosta, kun olis varmaan tili tyhjentyny samantien.
H&M oli mieleinen yllätys. Aikasemmin Mikkelin H&M on musta ollu ihan supertylsä ja mitäänsanomaton. En oo ostanu sieltä mitään tarrarullaa kummempaa varmaan vuoteen. Sokkarin kemppari oli myös mun mieleen, mutta Sokkarin kenkäosasto oli joko multa piilotettu tai sitten vaan ihan järjettömän pien. Carlings oli myös aika pettymys. Pointsit kuitenkin, että vanhasta linja-autoasemasta oli tehty Kauppahalli. Veikkaan, että se on varmaan monen vanhemman mikkeliläisen mieleen!

Kommentteja ekasta oikeasta asukuvasta? :P

No comments:

Post a Comment