Sunday, November 27, 2011

...disappointments (the e.l.f. edition).

En jaksanut eilen millään kirjoittaa postausta. Olin ihan tuhottaman väsynyt. Onneksi tänään on vapaata ja pääsen lepäilemään.
Vähän aikaa sitten sain e.l.f:in tilaukseni ja meinasin eilen siitä tosiaan kirjoittaa, mutta postaus siirtyi tälle päivälle. Mikä on kyllä kuvien puolesta ihan hyvä ratkaisu. Luonnonvaloa kun sattuu olemaan 11-12 aikoihin huomattavasti enemmän kuin illalla klo 17 jälkeen :D


Aloitetaan tuosta Starter Kitistä, joka sisälsi siis mineraalimeikkipohjan lisäksi peitevärin ja poskipunan sekä pari sivellintä. Meikkipohjaa ja peiteväriä kerkesinkin testaamaan eilisaamuna. Arvosanaksi antaisin ehkä 7:n. Peittävyys ei ollut kovin hyvä, mutta 10€ hintaan toi oli ihan hyvä. Iho pysyi ihan suht mattana koko päivän. Eli tää olisi ihan hyvä kevyemmäksi meikkivaihtoehdoksi. Pakko sanoa kuitenkin tosta toisesta meikkisiveltimestä. Toi pienempi oli ihan hyvä, pehmeä eikä harjaksia irronnut ollenkaan. Mutta toi isompi. En kyllä toiste sitä naamaani vasten laita! Ihan julmettoman karkea ja muutama harjaskin lenti irti.
Poskipunaa en kerinnyt testaamaan, mutta veikkaan sen olevan samaa luokkaa kuin meikkipohjan ja peitevärin.


Tässä on muut tilaamani tuotteet. Toi huulikiilto oli hyvin sellaista peruskauraa. Tyypillinen huulikiilto, mutta tuoksui mintulle. Se oli myös ehkä vähän tahmea huulilla.
Tuo kynsinauhoja kosteuttava kynäkin on ehdottomasti hintansa (eli euron :D) arvoinen. Olen vain pari päivää kokeillut, joten en mitään radikaaleja muutoksia ole havainnut, mutta eipä ne kynsinauhat enää niin kuivat ole kuin ennen.
Mutta voi hemmetti tuo matta huuliväri....

Siis no ensinnäkin toi väri ei sopinut mulle ollenkaan. Värin nimi oli Natural, mutta mun huulet on luonnostaankin paljon punaisemmat kun toi väri. Näytin suoraan sanottuna todella halvalle ton värin kanssa :D Noh, sitten toi koko putkilo meni rikki. Toi väripötkylä ei tuu enää tuolta hylsystä ulos! Hienoa...erittäin hienoa.

Noh, tää tilaus ei ehkä ollut yhtä onnistunut kuin viimeksi, mutta eipä tätäkään ollut hinnalla pilattu. Voin suositella elfin siveltimiä kyllä silti lämmöllä. Varsinkin studio-siveltimet on olleet mun käytössä erinomaisia.

2 comments:

  1. sulla on ihana blogi ja hauskoja juttua, tykkään:)

    jos kiinnostaa käy kurkkaas munki blogia:

    ♥ http://ida-lifestyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Kiitos paljon :) Kiva kun kävit lukemassa, pitää tsekata myös toi sun blogi! :)

    ReplyDelete