Sunday, November 20, 2011

Your Sundays are our Saturdays.

Otsikon mukaisesti, tämä sunnuntai on ollut meille kuin lauantai. Käytiin kaupungilla shoppailemassa ja kaupasta ostettiin herkkuja. Kaiken lisäksi huomenna on meidän sunnuntai, päivä jolloin molemmilla on vapaata eikä tarvitse kiirehtiä minnekään.


Edellisessä postauksessa hehkutin aikaisempia ostoksia, joten nyt kävin sitten tuplaamassa niiden määrät. Vilan paita ruskeana tällä kertaa, jostain sain 5% pois, koska liityin Kekäleen kanta-asiakkaaksi, eli maksoin siitä vissiin euron vähemmän kuin viimeksi :D Lisää Tommy Hilfigerin sukkia ja niistäkin sai alennusta Sokkarin asiakasomistajapäivien ansiosta. Viimeksi ostin siis mustan puseron ja ruskeita sukkia, nyt ruskean puseron ja mustia sukkia :P


Sokkarilta lähti myös Lumenen meikin pohjustusvoide mukaan. Matifying and Retexturizing Primerin tulisi siis nimensä mukaisesti tasoittaa ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena. Mulla on ennen ollut L'Orealin primer, johon olin tyytyväinen, mutta nyt päätin kokeilla tätä Lumenen versiota. Tälle jäi reilu kymppi hintaa. Kieltämättä Make Up Biblella on ollut ehkä oma vaikutuksensa tämän tuotteen hankkimiselle.

Pyörähdettiin myös Lindexillä, josta ostin liivit. Mulla onkin jo yhdet ennestään, joten pystyin vain nappaamaan oman koon ja siirtymään kassalle. Näiden liivien lempinimi on kuulemma sirkusliivit :D

Koska mulla on kerrankin postailtavaa, saattaa olla, että kirjoittelen tänään vielä, mutta meidän lauantai-ilta on vielä nuori. You never know.

No comments:

Post a Comment