Wednesday, November 30, 2011

...soft hands.

Tänä aamuna oli ihan järjettömän vaikea päästä sängystä ylös. Kaikki vähäinenkin lumi on sulanut, joten seitsemän ja kahdeksan aikaan ei aamulla hirmuisesti valoa ollut. Työpäivän jälkeen olinkin ihan rättiväsynyt ja päikkärit tuli tarpeeseen.
Nyt on edessä kuitenkin parin päivän vapaa ja saan nukkua aamulla niiiin pitkään kuin huvittaa! Tänään ohjelmassa on ollut saunomista, hyvää ruokaa ja käsien hoitamista.


Mun handut on töissä aika kovilla, joten oli aika vähän helliä kätösiä ja kynsiä. Nyt oli siis aika huolehtia enimmäkseen hyvinvoinnista ja jättää lakkaukset sikseen. Suihkussa kuorin kädet (itseasiassa kasvoille tarkoitetulla kuorintavoiteella :D) ja suihkun jälkeen poistin kynsistä vanhat lakat sekä viilasin ne lyhemmiksi ja parempaan muotoon. Suosittelen kaikille lasiviilaa. Mun kynsien lohkeilu vähentyi merkittävästi, kun en enää käyttänyt tavallista viilaa, joka repi kynsiä ilkeästi. Tällä on paljon helpompi saada kynnet oikean muotoisiksi, kun saa viilata edestakaisin-liikkeellä. Lisäksi asiaa auttoi myös se, että hankin asetonitonta kynsilakan poistoainetta. Se jos mikä kuivattaa kynttä ja lohkeaa silloin herkemmin.
Lisäilin tuota kynsinauhakynää reippaasti ja koitin tökkiä kynsinauhat oikeille paikoilleen. Ei pidä unohtaa tietenkään kosteusvoidetta. Itse tykkään tuosta Lumenen Artic Aqua kosteusvoiteesta. Se kosteuttaa tarpeeksi, mutta kuivuu nopeasti, eikä jätä sellaista kuvottavan limaista pintaa ihoon.

Ja tadaa! Tässä lopputulos. Ennen-kuvaa en ymmärtänyt ottaa, vaikka tuskin ero kuvan välityksellä niin paljoa erottuisikaan. Suosittelen kuitenkin kaikille käsien hellimistä ja hoitoa. Mitä kaikkea ne joutuu päivän aikana tekemäänkään.

No comments:

Post a Comment