Friday, November 25, 2011

...pink pants.


farkut & ruutupaita - S.Oliver
pusero alla - Vila
kello & koru - Guess


Okei, otsikon mukaisesti noi mun uudet housut ei nyt ihan ole pinkit. Pohdittiin töissä pitkään mikä toi väri on. Mun mielestä se on vähän sellanen kulahtanu vadelma :D Noihin housuihin ihastuin kuitenkin aivan heti ja tänäänhän ne oli jo pakko saada jalkaan. Noi on siis S.Oliverin farkut aivan järjettömän ihanassa värissä. Hintaa oli 59,95€ ja noita löytyy River-myymälöistä. Hiukka on vielä tiukat, mutta eiköhän noikin löysty. Niin kävi mun edellisillekin farkuille. Hyvä, että sain kiskottua jalkaan ja ekat kaksi päivää ne oli aika napakat, mutta nykyään ne on aivan täydelliset. Tosin H&M-laatu iskee. Yks sauma on alkanu rakoilla ilkeästi. Tai mitä luultavammin on ollut sellaset jo alusta asti, mutten oo vaan aikasemmin tajunnu. Anyways, noi ihan uudet farkut on matalat vyötäröltään, mutta noi on takaa kuitenki vähän korkeemmat niin ei pylly paista kumarrellessa.

Ainakaan mulla ei oo tänään ollu Älä osta mitään-päivä. Yritin, että olisi ollut, mutta kun nää Espritin pyjamahousut vaan kutsui mua. Nää oli tarjouksessa eli hintaakaan ei ollu kuin 21,95€ ja tälläkin hetkellä nää on mun jalassa. Melkein heti aina kotiin töistä päästyäni on pakko vaihtaa kotipökät jalkaan. Aikaisemmat kotipöksyt on jo aika kuluneet ja nukkaantuneet, joten oli ehkä aikakin uusille housuille. Ne ostin New Yorkin Forever 21:sta reilu vuosi sitten ja ne on olleet todella kovassa käytössä.

Tänään kävin hakemassa postista e.l.f:in tilaukseni, mutta niistä kirjoittelen enemmän huomenna. Nyt suihkuun ja nukkumaan. Hauskaa perjantai-iltaa kaikille!

2 comments:

  1. aivan ihana tää sun blogisi :)

    ♥ leave-world.blogspot.com

    ReplyDelete