Tuesday, January 31, 2012

...books.

Kirjoitan nyt pari postausta peräkanaa, koska aihepiirit eivät oikein kohtaa millään tapaa :P Aloitetaan nyt tästä tylsemmästä postauksesta. Yllättäen aiheena lähinnä kirjat, jotka tulevat lähteiksi oppariin.

Nämä yksilöt nappasin Mikkelin kirjastosta, jossa en ole käynyt liki pariin vuoteen. Yllättävän kivuttomasti silti kurvasin siihen markkinoinnin osastolle ja noukin muutaman kirjan, joiden uskoisin tulevan käyttöön. Käytän tosiaan myös englannin- että suomenkielisiä lähteitä. Itse opparini kirjoitan englanniksi.

Viimeinenkin Paco Underhillin kirja saapui. Nimestäkin voi jo päätellä, että Call of the Mall kertoo kauppakeskuksiin liittyvistä jutuista. Kirja taitaa olla hieman sosiologinen, mutta veikkaan, että sieltäkin hyödyllisiä juttuja löytyy. Jokaisen Underhillin kirjan tilasin Amazon.co.uk:sta ja kaikki kolme maksoivat yhteensä vain n.25€.

Nyt olisi sitten vielä jaksettava lukeakin noita kirjoja ja ottaa tärkeät jutut ylös. En ole paljoakaan tehnyt vielä oppariani, mutta stressaan siitä hirmuisesti. Toivottavasti stressi vähenee ja teksti pitenee!

No comments:

Post a Comment