Friday, January 27, 2012

What women want?

Käväisin äsken tutkailemassa omaa opintopistetilannettani ja voin sanoa, että aikas hyvältä näyttää! Tällä hetkellä mulla on 195op eli se vaivaiset 15 enää puuttuu, jotka tulevat sitten opparista toivottavasti tänä keväänä.

Itse opparia en ole vielä varsinaisesti aloittanut kirjoittamaan, mutta tapaaminen ohjaavan opettajan kanssa on jo takana ja olen lukenut teoria-osaan tarvittavia matskuja.

Tilasin Amazonista jokunen aika sitten kolme kirjaa, jotka tekivät yhteensä huikeat 25€. Kaikki kirjat olivat Paco Underhillin käsialaa ja kaksi niistä on jo saapunut. Why We Buyn olen jo aiemmin lukenut vaihtariaikana Floridassa ja se oli oikeasti mielenkiintoinen! Yleensä tämän tyyppisiä kirjoja lukiessa nukahtaa jo 20 ensimmäisen sivun aikana, mutta tätä lukiessa pysyin jopa hereillä :D Kirjat siis käsittelevät hyvin käytännönläheisiä asioita asiakaskäyttäytymiseen ja myymälän toimivuuteen liittyen. What Women Wantia en ole aiemmin lukenut, mutta se vaikuttaa yhtälailla mielenkiintoiselta, mitä olen muutamia ensimmäisiä sivuja lukenut. Postiluukusta pitäisi vielä kolahtaa Call of the Mall.

Ja jottei tämä postaus ole ihan pelkkää koululätinää: mulla on hirmuinen inspiraation nälkä pukeutumisessa! Tuntuu, ettei oikein mikään sykäytä. Värit ja mallit on jotenkin blaah. Ehkä tämä johtuu vähän siitä trendi-oksennuksesta, eli joka kaupasta löytyy ne tismalleen samat jutut. Tai syy voi olla myös se, etten yksinkertaisesti ole kevät-ihminen. Tuntuu, että joka syksy löytyy jotain mieleistä, mutta keväisin saan yleensä hakemalla hakea inspistä. En siis mitenkään inhoa tämän kevään kirkkaita värejä ja ysärimeininkiä, mutta ei se minua kyllä myöskään millään tavalla sykähdytä. Tähän mennessä kevään jutuista mieleisiä on olleet sellaiset hyvin klassiset vaatteet eli esimerkiksi bleiserit ja hyvin istuvat farkut.

Näissä H&M:n sivuilta napatuissa asukuvissa ei vaan ole yhtään mitään minulle mieleistä :D En ole koskaan minkäänlaisena fashionistana itseäni pitänyt, mutta vaikuttaa sille, että tänä keväänä tulen olemaan HYVIN kaukana siitä :D

2 comments:

  1. Olisi todella mielenkiintoista lukea vaikka jonkinlaista kirja-arvostelua noista kirjoista, vaikuttivat nimittäin todella mielenkiintoisilta! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sellainen on kyllä hyvin mahdollista, sillä molemmat onkin jo melkeinpä luettu :)

      Delete