Wednesday, January 4, 2012

...hanging out at home.

Ah, huomenna ja ylihuomenna minulla on vapaata. Mi laijkii! Eilen oli sen verran kovatempoinen päivä, etten jaksanut postata. Aamuvuorosta kotiin päästyäni lähdimme naapurin kanssa Prismaan tekemään useammalle päivälle ruokaostokset ja sieltä kotiuduttuamme lähdimme Paavon ja vanhempieni kanssa sohvaostoksille! Tilattiin siis meille sohva, mutta tällä kertaa Paavo kaivoi lompakkoaan.
Eilisen listaus siis mun osalta oli:
• Prisman ruokaostokset + pari alekirjaa 36€
Tänään ei tosiaan tarvinnut tehdä mitään ostoksia, sillä eilen ostettiin tällekin päivälle ruuat.

Ostin siis eilen myös pari kirjaa Prisman alesta. Mitä naisen tulee tietää tyylistä (Karen Homer) oli 3,95€ ja tuo Jo Reesin Kostajattaret taas 4,95€. Kostajattaria en ole ehtinyt edes aloittaa, mutta se vaikuttaa mukavalle hömpälle. Kuulemma sopii arjesta irtautumiseen. Karen Homerin kirjaa olen taas lukaissut reilu 60 sivua ja voin todeta, etten pidä kirjasta lainkaan. Kirjassa on varmasti hyviä pointteja, mutta minusta kirja on tehty niin snobisti ja kanki perseessä, että ihan oksettaa.

Haettiin meidän verhot tuossa joulun jälkeen ja ne olikin onneksi luultua halvemmat. Tässä on kuvaa vähän niiden kuosista ja väristä. Nuo on tosiaan pimennysverhot ja kuulemma jopa paloturvalliset. Eikun polttelemaan kynttilöitä verhojen alla.

Ja tähän kuva, kun Jatta dataa väsyneenä. Täydellisenä kotiasuna toimii Soyaconceptin musta viskoosisekoite-neule ja Calvin Kleinin flanellipökät. Picture by Paavo the Paparazzi.

No comments:

Post a Comment