Monday, January 9, 2012

...facials.

En tiedä teistä, mutta ainakin minun mielialani on piristynyt huikeasti talven eli lumen tulon myötä. Heh, kuinka suomalaista. Ei ole talvea ennen kuin on lunta :P Ihanaa kun aamupäivästä voi avata sälekaihtimet ja sisälle pursuaa valoa, eikä masentavaa harmautta.

Kuitenkin suurimman osan tästäkin valoisasta ajasta, kuten tämänkin päivän, olen viettänyt sisällä ja yleensä vieläpä töissä. Riveriltä tänään kiikutin nyt tällä kertaa itselleni jotakin.

Tämä pusero näytti työkaverin yllä niin pirun hyvältä, että piti itsekin kokeilla. Tämä on niin supermukava ja pehmeä päällä ja vieläpä alessa, joten kassan kauttahan se oli kotiin sujahdettava. Värin sain mielestäni kerrankin hyvin kuvaan, eli pusero on tuollainen ruskeanharmaa. Hintaa tällä oli 25,15€ (norm. 35,95€). Kaulus on samantapainen kuin esim. tässä mekossa. Btw. itseasiassa mulla oli tänään tismalleen tuo sama asu töissä päällä :D

Kicksistä lähti mukaan pari kasvonaamiota, sillä lähimmin peiliä tuijotellessa on tullut huomattua, että syväpuhdistusta kaivataan. Nämä oli 2,30€/kpl.

Nyt taidankin suunnata laittamaan kotipökät jalkaan, pesemään meikit pois ja laittamaan kasvonaamiota. Ehkä kynnetkin voisi tänään laittaa..hmmm.

Pikku vinkki kuitenkin tähän loppuun: Annan blogissa on meneillään arvonta, johon kannattaa osallistua!

No comments:

Post a Comment