Sunday, January 1, 2012

...twelve months.

Taas vuosi vierähtänyt eteenpäin. Päätin tehdä tällaisen Minun vuosi-postauksen, vaikka se kliseinen onkin.
Tässä siis Jatan vuosi 2010:

Tammikuu
Olin palannut ennen joulua takaisin Floridasta ja kärsin pahasti paluu-kulttuurishokista. Suomi vaikutti niin synkältä ja masentavalta. Onneksi Paavo antoi valoa elämään :) Olin myös palannut töihin Lindexille saman tien Suomeen palattuani ja vietin paljon aikaa Mikkelissä, vaikka vanhempieni luona asuinkin. Odotin innolla muuttoa.

Helmikuu
Muutin yhteen kämppikseni kanssa ja muutimme veljeni ja hänen kihlattunsa vanhaan asuntoon. Heistä tuli meidän uudet naapurit :P Kävin töissä ja koulussa ja viimeistelin vaihtorapsan. Käväistiin Paavon kanssa myös Jyväskylässä ja vieteltiin ystävänpäivää :)

Maaliskuu
Tässä kuussa postailu ja elämä alkoi taas kunnolla maittaa! Postailin edelleen kuitenkin aika harvoin vaikka olin saanutkin Paavolta kameran lainaan.

Huhtikuu
Nyt ahdistuin omasta koulutusohjelmastani ja olen kyllä samaa mieltä edelleen. Olin töissä ja raahasin tavaraa kotiin vaikka millä mitalla. Aprillipäivänä huijattiin Paavon kanssa ihmisiä ja huhtikuussa nyhjättiin paljon vierekkäin One Tree Hilliä katsoen. Christina Aguilera-keräily nosti päätään hieman täällä blogin puolella.

Toukokuu
Aloin postailla hieman useammin. Ja tosiaan meidän Siru katosi, mutta onneksi se löytyi! :( Se oli aivan hirveä kokemus. Onneksi sitä hirveää kokemusta seurasi, että vanhempani hankkivat toisen koiran, Ritan. Suomi voitti lätkässä MM-kultaa ja veljeni meni sekaisin :D Tässä kuussa tapahtui paljon shoppailua ja unelmoin jos jonkinlaisista kengistä.

Kesäkuu
Shoppailua jälleen! Yllättävää, eikö? Ahdistuin helteiden takia, sillä tämä asunto on kuuma! Muutenkin eräissä asioissa poltti kiinni. Koti ei enää ollut kiva paikka vaan tänne ahdisti tulla. Stressasin ja itkin paljon. Suoritin myös kolmen viikon kesäkurssin ja vietin elämäni ensimmäistä palkallista kesälomaa. Kuulin myös, että sain uuden työpaikan, tällä kertaa jopa ihan vakkaripaikan Riveriltä. Olin siis myös onnellinen, mutta ahdistus oli valtava.

Heinäkuu
Kävin moikkaamassa karvapyllyjä ja näin kun Rita kasvoi ja Sirun pinna kiristyi :D Minulla ja Paavolla tuli puoli vuotta täyteen ♥ Minulla oli synttärit ja sain Paavolta kameran lahjaksi, joka lisäsi postausintoa, kiitos muru! Vieteltiin Ellun kanssa Lindex-läksäreitä!

Elokuu
Blogi-intoilu lopahti hetkeksi ihmissuhteiden takia, en halunnut jakaa sitä järjetöntä negatiivisuutta ja ahdistusta enempää. Lisäksi aloitin uudet työt, jotka piti kiireisinä ja tietysti olin juuri avajaisten suulla kipeänä!

Syyskuu
Ostelin paljon kaikenlaista uudesta duunipaikasta ja hankin elämäni parhaat kengät, mustat nahkasaappaat! Laitoin kirpparipöydän kasaan ja tienasin hiukan ekstraa.

Lokakuu
Kämppikseni muutti pois ja muutettiin siis Paavon kanssa saman katon alle ♥ Käytiin Fernandossa syömässä ja pistäydyttiin Ristiinassa. Nyt opettelin hieman paremmin käyttämään uutta kameraani, josta tykkään hirmuisesti! Kävin parturissa ja leikkautin itselleni otsatukan. Laitoin kynsiä ahkeraan. Aloin myös innostua kosmetiikasta. Onnellinen kuukausi :)

Marraskuu
Vietettiin Halloweenia siskonpoikani haamujuhlissa :P Koulutus- ja tulevaisuusahdistus jatkui (ja se jatkuu edelleen) :D Otin blogiini ensimmäiset asukuvat ja maisteltiin pakastesushia. Tilailin meikkejä ja kenkiä ja kosmetiikkainnostukseni ei laantunut, kun sain Paavon äidiltä aikaiseksi joululahjaksi Make Up Biblen. Käytiin Kenkäverossa naapurin kanssa ja yritin päästä joulutunnelmiin. Vietettiin Paavon synttäreitä :)

Joulukuu
Joululahjojen hankintaa ja meikkien maailmaan uppoutumista. Myös ihonhoito kiinnosti ja uusi suoristusrauta innosti laittamaan hiuksia. Vietettiin joulu Jyväskylässä ja yritettiin joulukiireiden keskellä myös rentoutua.

No comments:

Post a Comment