Wednesday, January 25, 2012

...formula 10.0.6.

Muistatteko, kun ostin nämä kasvonaamiot? Noh, nyt on molempia kokeiltu ja arvostelujen aika!

Aloitetaan ensin kokeilemastani, eli tuota pinkistä. Se on siis huokosia puhdistava savinaamio ja vaaleanpunaisesta paketistakin voi jo päätellä, että kyseessä on mansikka-höttöä. Eli paketin mukaan se on mansikka-siankärsämö-naamio, jonka tulisi syväpuhdistaa huokoset. Noh, avasin paketin ja se savimössö eli naamio itsessäänkin oli vaaleanpunaista. Tuoksu oli kyllä sanoinkuvailematon...tai oikein, kuvailin sitä sanoin esim. Facebookissa.

Siis aivan jotain järkyttävää. Muuten koko naamion ulkonäkö antoi ymmärtää, että kyseessä olisi ihanan mansikkainen tuoksu. Mutta juu ei. Tai oli siinä tuoksussa jotain mansikkaistakin, mutta minulle tuli lähinnä mieleen joku hämyinen baari-ilta, jolloin on tullut nautittua pari marjashottia liikaa. Positiivistakin naamiossa oli. Ainakin se kihelmöi kasvoilla kiitettävästi, joten luulisi myös toimivan. Mikään ihmehoito se ei kuitenkaan ollut, mutta tavallaan mukavaa piristystä. Se olisi ollut erittäin piristävää, mikäli se baarioksennuksen haju ei olisi tarttunut naamaan... Eli en oikeastaan suosittele tätä, ellet ole hirveässä nuhassa tai hajuaistisi muuten on rajoittunut. Niin ja myös poikaystävät huomaa tämän hajun, joten ei ehkä sovi käytettäväksi ennen romanttisimpia treffejä.

Tuon ensimmäisen kauhukokemuksen jälkeen odotin tuolta oranssissa paketissa lymyilevältä naamiolta jotakin appelsiinioksennuksen aromista tuoksua. Onneksi olin väärässä! Haju oli varsin miellyttävä, "yllättäen" sitrusmainen, kerta paketissa lukee appelsiini ja bergamotti. Tämä naamio ei kuitenkaan tuntunut kasvoilla oikein miltään, mutta minusta tämä olikin lähinnä kirkastava naamio. Iho tuntui kyllä puhtaalta ja yllättävän kosteutetulle naamion huuhdeltuani pois.

Nämä naamiot ei ehkä olleet minun suosikkejani. Pysyttelen omassa kasvonaamio ruutinissani toistaiseksi (eli Lumenen turvenaamio puhdistetuille kasvoille saunaan mentäessä), mutta sinällään jos näitä silloin tällöin haluaa kokeilla niin minusta ei hintakaan ole paha.

No comments:

Post a Comment