Friday, January 13, 2012

...anticipation.

Ollaan ensi viikolla työkaverin kanssa menossa Vantaalle Ikeaan ja Jumboon. Mun Visa kirkuu jo nyt tuolla mun lompakossa armoa, mutta nyt kun kerrankin pääsen sinne, niin se Visa saakin vähän luvan vinkua. Tää meidän reissuhan on ollut suunnitteilla jo jonkin aikaa, mutta kun yhteisen vapaapäivän piti ajoittua tietyille viikonpäiville, niin johan saatiin odotella :D

Tärkein halajamani juttu Ikeasta on varmaan yöpöydät. Näitä HEMNES-sivupöytiä siis meinasin raahata mukanani pari kappaletta molemmin puolin sänkyä. Ja kyllä, juuri tuollaisena punaoranssina. Meillä on sellainen tummanharmaa/oranssi-teema menossa täällä meidän kämpässä, joten nuo jatkaisi sitä samaa linjaa kivasti. Selailtiin Paavon kanssa Ikean sivuja myös pöytävalaisimien toivossa, mutta mitään oikein meidän näköistä (ja hintaista) ei oikein löytynyt. Muita juttuja ostoslistalla olisi puuhenkarit, sisustus-/säilytyskorit ja mitä lie kippoa ja kuppia sieltä tekee mieli mukanaan raahata.

Jumbossa odotan erityisesti S.Oliverin myymälää sekä Zaraa, sillä täällä jumalan selän takana ei moista ole. En edes uskaltanut hirveästi etukäteen katsoa nettisivuilta tarjotaa, koska muuten varmaan ostan koko kaupan tyhjäksi. Varoitan Kaisua jo näin etukäteen, että saatan ehkä seota, mutta raahaisi mut silti vaan perässään. Ehkä tämä tästä.

No comments:

Post a Comment