Tuesday, January 31, 2012

...Florence.

No niin! Nyt päästään paljon kivempiin tunnelmiin! Kävin tänää kotiuttamassa yhdet himotukset, joista aiemmin mainitsin. Värivalinta kyllä yllätti minut itsenikin!

Iki-ihanat Florencet! Vagabondin kengissä on se hyvä puoli, että samaa lestiä käytetään vuodesta toiseen, joten jos yhdet tietyssä mallissa käyvät jalkaasi, niin voit olla aika varma, että myös myöhemmin mallin kengät käyvät. Niin kävi nytkin. Viime vuonna sovittelin Florenceja Jyväskylässä, mutta sen aikaisen rahatilanteen takia jätin ne verta itkien kauppaan. Nyt en jättänyt. Mustista Florenceista oli jo minun kokoni loppunut, joten sovitin sitten näitä ruskeita. Ja ah, että ne näyttivät hyvältä farkkujen kanssa! Ihastuin ja nappasin kassalle. Hintaa oli 109€, mutta sen kyllä maksan mieluusti, kun kyseessä on aitoa mokkanahkaa. Värit tässä kellertävässä kuvassa eivät ole ihan kohdillaan, mutta täältä sekin selviää paremmin.

Mukaan nappasin myös Baman päkiäpohjalliset hintaan 8,90€.

Eli tällaiset pitäisi saada liimattua pohjiin ja niiden tulisi helpottaa mun väsyneitä jalkoja. Vähän jänskättää, että saanko ne paikoilleen. Tuossa on siis sellainen "liimainen" pinta (sen voi kuitenkin siis irrottaa myöhemmin), joka voi olla vähän hankala saada paikoilleen. Tällä hetkellä kengät ovat kylppärissä kuivumassa, sillä laitoin niihin mokka- ja nupukkinahalle tarkoitettua käsittelyainetta, ettei pinta mene heti pilalle. Mutta kohta voi pohjallistaistelu alkaa!

2 comments:

  1. Pitäisi itsekin hankkia tuollaisia pohjallisia joihinkin kenkiini.

    ReplyDelete
  2. Joo suosittelen! :) On jalat jaksaneet paljon paremmin, mutta haaveilen koko jalkapohjan kattavista pohjallisista, mutta olen ollut liian laiska sellaisia hankkimaan :P

    ReplyDelete