Sunday, July 8, 2012

...getting started.

Tänä aamuna ennen töitä tein jotain mitä olen jo monesti harkinnut tekeväni, mutta viime hetkellä olen jättänyt tekemättä. Tilasin nimittäin vihdoin ja viimein bareMineralsin Get Started Complexion Kitin. bareMinerals on varmasti hyvin monelle tuttu ja itse olen karttanut kyseistä sarjaa ainoastaan sen hinnan puolesta.


Tuo aloituspaketti siis sisältää kaksi vaalean sävyistä meikkipohjaa (meikkivoiteiksi noita ei oikein voi sanoa), aurinkopuuterin sekä kiinnittävän puuterin. Mukana tulee myös kolme erilaista meikkisivellintä, primer sekä dvd. Tällä kertaa hinta ei päätä kuitenkaan huomannut. Tuon koko paketin saan itselleni reilulla viidellä kympillä, siis melkeinpä puoleen hintaan mitä esim. Kicksissä myydään.

Tilasin nuo siis Feeluniquelta, ja otinpa vielä sellaisen nopean kuljetuksen muutamalla eurolla. Tavallinen, hieman hitaampi kuljetus on siis ilmainen. Nyt halusin tuotteet kuitenkin mahdollisimman pian. Ahdistaa kuinka kuumalla ja kostealla säällä meikki ei pysy mattana millään ja toivonkin bareMineralsin meikkipohjan tuovan sekä suojaa että keveyttä meikkiin.

bareMineralsin meikkejä löytyy myös Asokselta, jossa hinnat ovat hitusen Feeluniqueta korkeammat, mutta silti reippaasti Suomen hintoja alhaisemmat.

Ih, olen jo nyt niin innoissani enkä malttaisi millään odottaa :)
Ovatko muut ihastuneet bareMineralsin tuotteisiin?

2 comments:

  1. Heräsi mielenkiinto, onko ollut "toimivat" tuotteet? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon päässyt vasta vähän kokeilemaan noita, mutta peittävyys on kyllä mainio! :) Huomenna pääsee koetukselle meikin kestävyys. Postaustakin aiheesta varmaankin tulossa myöhemmin.

      Delete