Sunday, July 29, 2012

...oh, silly me!

Höpsö, mikä höpsö. Eli minä siis. Edellisessä postauksessa voivottelin, ettei kukaan vaan vie kokoja H&M:n ihanista farkuista. Tajusin, että voin myös tilata postiennakolla, jolloin saan varmasti haluamani koot ja maksan tilaukseni, kun haen paketin postista. Postikuluja tuli siis huikeat 2,80€ lisää, kun valitsin postiennakon. Jotenkin tuli hieman typerä olo, sillä käytin postiennakkoa aina kun aikoinaan tilasin kuvastosta. Nykyään kaikki muut tilaukset tulee aina maksettua etukäteen, joten nyt ei tullut mieleenkään, että tuokin vaihtoehto on olemassa.


Kuitenkin, siis tein H&M:lle pitkästä aikaa tilauksen, mutta alle olevan postauksen farkut eivät lähteneetkään tilaukseen, mutta nämä hyvin samankaltaiset vähemmän pestyt versiot lähtivät. Näissä farkuissa löytyi 30 tuuman lahkeen pituus myös minun koossani ja pesu on silti erittäin mieleinen.


Myös nämä perussiniset farkut menivät tilaukseen ja näistäkin löytyi se harvinaistunut 30/30 koko. Slim Regular malli on ehdottomasti minusta se paras ja edelliset lempparifarkkuni olivat juuri tätä mallia. (Niitä farkkuja sitten käytettiinkin niin kauan kunnes ne kuluivat puhki.) Molemmat farkut olivat 39,95€/kpl ja toivotaan, että malli on pysynyt samana kuin edesmenneissä farkuissani.


Tilaukseen lähti myös jotain todella randomia, nimittäin tällainen kultainen sekä hopeinen kynttilä"lyhty". Kynttilöitä poltan niin vähän, että se käyttötarkoitus on minulle täysin turha, mutta hankin nämä pienet kipot lyhkäisimmille meikkisiveltimille ja -kynille. Meikkien säilytyksestä on nimittäin tullut pienoinen ongelma. Näistä saan siis pientä helpotusta meikkien järjestelyyn.

2 comments: