Friday, July 6, 2012

...summer denim.

Tavallaan olen kesäihminen, mutta toisaalta kukapa ei olisi? On ihanaa, kun ihmisiä on enemmän liikkeellä (vieläpä hymyssäsuin!) ja ja kesään liittyy lomailua ja ulkoilua. Mutta nyt kun kesän kuitenkin yleensä vietän töissä niin minua on alkanut ahdistamaan helteet. Tänä kesänä helteitä ei minun onnekseni ole juurikaan ollut, mutta viime ja toissa kesä olivat aikamoista helvettiä. Lähinnä sen takia, että asunnot, joissa elelin olivat niin pirun kuumia. Kun sisällä on se 30 astetta lämmintä, helle ei enää olekaan ihan niin kiva juttu.

Lisäksi minusta kesällä on todella vaikea pukeutua. Nyt kuitenkin löysin pari kesäistä alaosaa, joita on helppoja käyttää farkkujen tilalla. Molemmat ovat Riveriltä ostettuja.


Nämä QS:n farkkucaprit näyttävät tuossa kuvassa jotenkin todella leveille, mutta ne ovat malliltaan aika kapeat. Siis myös tuosta polven kohdalta, vaikka tuossa ne näyttävätkin sellaisille täysin suorille pöksyille. Näissä ei ole ollenkaan elastaania, vaan puuvillaan on sekoitettu jonkun verran polyesteriä, joka tekee noista aika jämäkät. Nämä siis tuskin löystyy ihan hirveästi, vaikka varmasti muotoutuvatkin jalkaan. Hintaa näillä on 59,95€.


Tähän S.Oliverin farkkuhameeseen olen ihan rakastunut! Elastaania on puuvillan lisäksi 1%, eli joustaa ja istuu hyvin päällä. Tuon hameen pesu on aivan ihana ja pituus tuolla hameella on vieläkin ihanampi! Se ulottuu hieman polven yläpuolelle, eli tätä voi ihan säädyllisesti käyttää myös ilman sukkahousuja. Töihin kuitenkin laitan sukkikset alle, mutta tuo hame tuli testattua eilen terassilla käydessä. Hame maksoi 49,95€. Nyt on siis kesäksi sitä tarvittua perusalaosaa sekä housun että hameen muodossa!

No comments:

Post a Comment