Friday, July 6, 2012

Product face-off: Lumene vs Freeman

Koska aloitin tämän vapaapäivän kasvonaamiolla, kirjoitan nyt parista samantyyppisestä kasvonaamiosta.


Freemanin vehnää ja avokadoa sisältävä savinaamiota en ole kuin pari kertaa ehtinyt käyttää, mutta ihan passelilta tuotteelta se vaikuttaa. Tuote ei kuitenkaan minusta sovi saunan kanssa käyttöön, vaan annan tämän rauhassa kuivua kasvoille muuta puuhatessa. Tämä tuote lupaa puhdistaa huokosia, muttei supistaa niitä, joten naamio ei tunnu kasvoilla juuri miltään. Ainoastaan naamion kuivuminen saattaa tuntua kiristelynä, muttei mitään sen kummempaa. Kyseessä on kuitenkin ihanan edullinen ja riittoisa tuote. Tuo 150ml purkki maksoi alle 5€.

Lumenen turvenaamiota olen ehtinyt jo useamman putelin verran käyttää ja voin vilpittömästi sanoa pitäväni tuosta tuotteesta. Yleensä käytän tuota saunomisen yhteydessä, eli ensin puhdistan ja kuivaan kasvoni, sitten levitän turvenaamiota suht reilusti ja painelen saunaan. Kasvoilla tuntuu nipistelyä, joten voisin ainakin kuvitella huokosille oikeasti tapahtuvan jotakin. Tuote siis lupaa poistaa rasvaa iholta, mutta myös supistaa huokosia. Ja toistaiseksi ainakin tuo on minun ihollani toiminut. Ainut miinus tulee hinnasta, eli tuo 100ml tuubi on n. 15€.

Freemanin naamio on sellainen ihan kiva tuote, mutta en jotenkaan lämpene sille erityisemmin. Lumenen naamio on taas jo voittanut sydämeni, joten mieluummin satsaan triplahinnan minulle sopivaan tuotteeseen. Joten noista kahdesta voittajaksi julistaisin Lumenen.

No comments:

Post a Comment