Tuesday, July 31, 2012

...try-outs.

Kyllä loma on rentouttavaa...paitsi kun pitäisi saada opparia tehtyä eteenpäin ja ei vaan jaksa kiinnostaa :D Stressaan siis omaa saamattomuuttani. Pitää yrittää olla positiivisella mielellä ja koittaa saada edes vähän tehtyä kyseistä opusta eteenpäin. Babysteps.

Koska en erikseen jaksanut tänään lähteä kaupungille ostamaan kahta tarpeellista tuotetta, ostin jälleen kosmetiikkaa Prismasta. Mitä luultavimmin sieltä ne myös saa hieman edullisemmin.


Päätin vaihteen vuoksi kokeilla Tresemmén Volume & Lift hiuslakkaa. Tavalliset n. 250-300ml hiuslakat kestävät mulla vain noin pari kuukautta, joten toivon tämän 500ml pullon kestävän edes hieman kauemmin. Hintaa tällä oli 6,95€. Katsotaan miten tämä toimii uusiin hiuksiin, jotka käyn huomenna laittamassa HairGamessa. Tämä vanha, kulahtanut hiuspehko näyttää siltä kuin näyttää, ei tähän enää mitkään lakan vaihdot auta :D

Ihoni on nyt viime päivinä rasvoittunut inhottavasti kuumuuden ja kosteuden takia, joten päätin kokeilla Lumenen Natural Code-sarjan Stay in Control kasvovettä, jonka siis pitäisi vähentää kiiltämistä. Aikaisemmin olen käyttänyt Lumenen Radiant Touch kasvovettä, mutta se tuntuu näin kesällä vain pahentavan ihon rasvoittumista. Pohdin myös ostavani Lumenen Matt Touch kasvovettä, mutta siinä on alkoholia ja veikkaisin sen olevan hieman liian tujua iholleni. Stay in Control vaikuttaa olevan vähän miedompi, joten toivon sen toimivan. Tuote siis lupaa "vähentää talintuotantoa, supistaa ihohuokosia ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä." Hintaa tällä oli alle 6€.

Minulla ei siis ole näistä kahdesta tuotteesta aikaisempaa kokemusta, mutta jos jollakulla on niin kertokaa toki kokemuksianne. Teinkö ihan hutiostoksia vai hyviä edullisia löytöjä?

No comments:

Post a Comment