Monday, July 2, 2012

...cool & clay.

Tänään olen pyörinyt pitkin Mikkeliä. Paavon kanssa käytiin monen monta kauppaa läpi ja kävin työkaverin kanssa Amarillossa syömässä. Ostin myös Paavolle lahjan meidän puolitoistavuotispäivän kunniaksi, mutta siitä luultavasti juttua myöhemmin. Ja vaikka tänään minun tuli käytyä kaikki Mikkelin keskustan liikkeet läpi, tämän postauksen ostokset ovat Prismasta ruokaostosten yhteydessä ostettuja.


Eli ostin Freemanin mutanaamion, jossa on avokadoa ja kauraa. Tänään ajattelin heti testata tuota saunan yhteydessä. Tuote siis lupaa puhdistaa huokosia ja tällä hetkellä ihoni sitä ehkä vähän kaipaisikin. Tämä oli heräteostos, mutta varmasti käyttöä tulee. Sokkarilla tämän tuubin hinta on minun muistikuvani mukaan korkeampi kuin Prismassa, jossa tämä maksoi 4,55€.

Minun harmikseni Kicksissä myytävä Oliv Naturellin vaahtoputsari on ilmeisesti lopetettu, tai sitä ei ole ainakaan ikuisuuksiin ollut Kicksin hyllyillä, joten nyt oli ostettava jokin korvaava tuote. Kävin tänään apteekissa etsimässä mieleistä vaahtoputsaria, mutta mieleistä ei löytynyt. Päätin kokeilla jälleen L'Orealin Perfect Clean-putsaria, jossa on tuo sieniläpyskä mukana. Käytin tätä tuotetta Floridassa asuessani ja ainakaan huonoja muistikuvia kyseistä tuotteesta ei ole. Muistan vain, että Jenkeissä pakkaus oli erimuotoinen. Ihoni oli hyvin erilainen Floridassa, mutta kokeilen miten tuo tuote nyt toimii. Hintaa tällä oli 6,29€.

Lopuksi ostin myös vaihtoehtoisen jalkarasvan Schollin syväkosteuttavan rinnalle. Jalkapohjani ovat olleet erityisen kuivat viime aikoina, joten Schollia saa levittää tuplakerroksen ennen kuin jalat tuntuvat pehmeille. Tuskin olisin tuota Lumenen Virkistävää Jalkavoidetta ostanut, ellei Ostolakkossa-blogissa olisi ollut siitä juttua. On vain helpompaa tehdä ostopäätös, kun tuotteesta on kuullut edes jotakin, eikä tarvitse vain hakuammunnalla kokeilla eri tuotteita. Hintakaan ei hirveästi kirpaissut, sillä Lumenen jalkavoide maksoi 3,99€. Ja vaikka tuubi näyttää pienelle, se sisältää saman verran tavaraa, eli 75ml kuin Schollin rasva.

Onko jokin näistä kolmesta muillekin tuttu tuote?

No comments:

Post a Comment