Thursday, August 30, 2012

...a day off.

Tänään tuli harrastettua vähäsen shoppailuterapiaa ihanan Satun kanssa :) Monen montaa purkkia ja purnukkaa tuli ihasteltua, sekä kikateltua joillekin muodin aivan järkyttäville oikuille. Ostoksiakin tuli tehtyä...valitettavasti :P


Minulla on ennestään musta, melkoisen iso hiusvalkki, jonka peittämiseen minulla menee pieni ikuisuus. Nyt päätin sijoittaa Glitterissä pienempään, vaaleaan valkkiin nelisen euroa. Eiköhän nyt nutturakampaukset onnistu hieman pienemmällä vaivalla ja saan hieman vaihtelua hiuksiin! Valkin kaveriksi ostin myös vaaleita hiuslenkkejä, jotka maksoivat 2,50€. Ostin myös Mystery Bagin, eli sikaa säkissä. 6€ hintaisessa pussissa oli niitä sun näitä poistuvia tuotteita ja tuo kuvan kaulakoru oli pussin ainut minun silmääni miellyttävä juttu. Muut pussukan jutut taidan lahjoittaa niitä enemmän arvostaville. Minusta tuo Mystery Bag oli kuitenkin hauska idea!


Anttilasta nappasin aivan tuiki tarpeellisiakin juttuja, kuten käsisaippuaa ja pumpulipuikkoja, mutta yksi turhakekin tarttui matkaan. Olin ihastellut tätä helmikaulakorua jo viime viikonloppuna, mutta nyt siinä oli -60% alekyltti! Hintaa tälle jäi siis n.7€. Koru on itseasiassa monikäyttöinen, sillä tuon sydämen saa tuosta pois ja kun lukko-osan kääntää niskaan piiloon, saa itselleen myös tavallisen helmikaulakorun ilman riipusta. Tuohon saa vaihdettua myös muita charm-lukolla toimivia riipusosia, joita tuntuu löytyvän joka kaupasta.


Kicksissä menin hieman sekaisin alepöydästä :D BareMineralsin tuotteita löytyi 5€/kpl, joten nappasin mukaan muutaman jutun! Tämä Buxom Lips-huulikiilto oli kyllä ehkä hutiostos. Sävy Vanessa on HYVIN pigmenttinen ja minulla, huulimeikkien kanssa aloittelevalla, on vaikeuksia saada tätä huulille siistin näköiseksi. Harjoitusta siis tarvitaan. Buxomit turvottavat huulia, joten pientä kihelmöintiä tuntuu huulissa, enkä ole ihan varma mitä mieltä olen asiasta. Tiesin kyllä tämän olevan riskiostos, tulipahan nyt tällainen Buxomkin kokeiltua!


Ostin myös bareMineralsin luomivärit sävyissä Chenille ja Cashmere. Olen tykännyt aiemmista ostamistani bareMineralsin luomiväreistä, sillä niillä saa hentoista jälkeä arjen silmämeikkiin, mutta halutessaan myös hyvin pigmenttistä jälkeä. Bileiltoihin näillä saa folioimalla varmasti upean silmämeikin! Nämäkin olivat siis vain 5€/kpl.

Tällaista pikkushoppailua siis tänään ja ihan liian hyvin sitä rahaa upposi näihinkin. Iso kiitos Satulle vielä hauskasta seurasta :)

2 comments:

  1. Oi, tuo sydänkaulakoru on ihana! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Tykkään, kun noi helmet ei ole sellaisia perinteisiä tasaisen pyöreitä :)

      Delete