Friday, May 11, 2012

...F21 denim.

Jee! UPS mies kävi ja toi mulle paketin! Aikaisemmin olen kutsunut tyyppiä Blend mieheksi, sillä sama kaveri tuo meille töihin tavaraa ja useimmiten Blendiä. Kuulemma tästä lähin hän voi toimittaa minun paketit myös työpaikalleni :D


Tilasin jokin aika sitten Forever 21:sta itselleni parit farkut ja farkkutakin. Paljon denimiä siis oli luvassa, mutta aion palauttaa farkut, sillä molemmat olivat aika matalia ja en halua näyttää vertikaalista hymyä kenellekään. Kuitenkin tämän lyhyen mallisen farkkutakin pidän, sillä en aiemmin omistanut sellaista ja tuo on todella mukava päällä. Hyvin joustaa ja lyhyt malli on juuri kiva kesäksi.

Ja nyt kaikki Forever 21:n pakettien palautuksesta pohtijat kuulolla: palautus on muuten helppo (mukana tulee tarra joka lätkäistää pakettiin), mutta suuri miinus tietysti siitä, että palautuksen postikulut joutuu maksamaan asiakas itse! Eli ihan mitään pientä ei kannata lähteä palauttamaan ja itse en olekaan aiemmin viitsinyt palauttaa aikaisemmista tilauksistani mitään. Nyt kuitenkin parit farkut kannattaa jo palauttaa.

Ja nyt kaikki ketä Forever 21:n tuotteiden koot askarruttavat: F21:lla on erilaisia mallistoja ja niiden koot vaihtelevat toisistaan. Joistakin jopa mainitaan nettisivuilla. I Heart H-81-mallisto on minusta normaalia pienempää, sillä esim. tuo farkkutakki on kokoa L, vaikka yleensä olen (merkistä ja mallista tietysti riippuen) M-kokoa. Tosin hassua, että F21:n farkuista minulla menee esim. H&M:n farkkuja pienempi koko. H&M:llä yleensä 30", mutta nyt tilasin sekä 28 että 29 tuuman farkkuja ja molemmat olivat sopivia. Love 21-mallisto on nettisivun mukaan puoli kokoa muita mallistoja isompi. Erikseen on tietysti sitten isojen kokojen mallisto, josta en voi sanoa juuta enkä jaata.


Paita ja farkut - Lindex
Toppi - Gina Tricot
Kello - Esprit


Koska en ole postannut mitään asuihin liittyvää aikoihin, päätin postata edes tämän vapaapäivän asun. Vaatekaapin mylläyksen ansiosta päätin ottaa käyttöön vanhempia ja ei niin kovassa käytössä olleita juttuja, kuten tuon paidan. Tykkään tuosta paidasta hirmuisesti. Se on oikeasti sini-valko-raidallinen, mutta kuvassa näköjään vaaleansininen :P
Ja ihan vaan Paavoa varten: xoxo Michael

9 comments:

  1. Kiitos kun jaksoit kertoa palautuksesta ja koista (miten se kirjoitetaan?)! Mä oon nyt tilannut pari kertaa semmoisen jättitilauksen Forever 21:ltä, mutta koskaan en ole farkkuja tai muita housuja uskaltanut tilata, koska niiden täytyy olla just eikä melkein sopivat ja tuo palauttaminen on aina vähän arveluttanut.

    Kaikkiin olen kyllä ollut tyytyväinen, koot on osuneet juuri oikeaan (tuurilla kait, en ollut edes ajatellut että niissä olisi kauheasti eroa), paitsi yhdet kengät olivat hieman liian isot, mutten sitten viitsinyt palauttaa. Ehkä saan joskus myytyä ne jossain. Sain myös viimeisimmän tilaukseni yhteydessä vahingossa kaksin kappalein yhden tuotteen, mutta siitä ilmoittaessani sain vastauksen että voinkin pitää sen. Olen kuitenkin hieman jumissa nyt kyseisen t-paidan kanssa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä mietin tota postausta tehdessä ihan samaa ton koko-sanan kanssa! En osaa taivuttaa sitä :D

      Farkkuja voin kyllä suositella, sillä tuohon hintaan mun farkut on olleet aivan loistavia! Palauttaminen on kyllä aina ärsyttävää hommaa, joten mieluiten aina haluaisi sen koon osuvan kohdalleen jo ekalla yrittämällä.

      Delete
    2. Niin ja siistiä että sait pitää ylimääräisetkin! :D

      Delete
    3. Haha, oli ihan pakko ottaa selvää: ko'oista. Joka päivä sitä vaan viisastuu :D

      Delete
    4. On se kiva, että suomen kieli on näin helppoa :D

      Delete
  2. Kui paljo toi palautus maksaa?
    P.S. Kiitti hyväst postauksest.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se riippuu ihan paketin koosta/painosta. Mun palauttamat parit farkut maksoi n.10€ ja meni maksikirjeenä. Pienempi paketti on siis halvempi ja isompi taas kalliimpi. Menee siis Itellan pakettimaksuilla.

      Delete
  3. hei! eli jos tilaa, ja palauttaa kaiken, joutuu maksamaan kahdet postikulut? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Periaatteessa joo :/ Ite oon kyllä aina tilannu sen verran suurella summalla, ettei postikuluja oo tullu, mutta sitten palauttaessa pitää maksaa sitten postissa paketista riippuen postikulut. Toivottavasti keksivät jonkun paremmin systeemin!

      Delete