Wednesday, October 19, 2011

...IsaDora.

Heissan taas! Mulla on joku omituinen tauti kyllä, eilen fiilikset oli melkein kuin terveellä, mut tänään on taas ollut vähän kökömpi päivä. Noh, pitää vaan litkiä taas sitä teetä himona ja toivoa, jospa se flunssa jättäisi mut rauhaan. Työpäivä kuitenkin meni ihan järjettömän nopeasti ja työntäyteisestikin. Oli vain hirmu hyvä fiilis päällä!


Eilen jaksoin kuitenkin lakata kynnet pitkästä aikaa. Tässä kuva tältä päivältä ja ne on ottaneet osumaa. Kivat lohkeamat lakoissa, vaikka yritin juuri varoa kynsiä. Alla on kyllä aluslakka, tuota lakkaa itseään on pari kerrosta + vielä päällyslakka, mutta silti riksraks&poks. Lakat uusiksi.

Töiden jälkeen mentiin Paavon ja mun vanhempien kanssa kaffelle ja muut veti napaansa Sitruunapisaran herkkuvoileipäkakkua, mutta itse tyydyin fetakolmioon (tosin sekin on hirmu nannaa).
Käväistiin Paavon kanssa nopeasti Kicksissä, josta nappasin mukaani IsaDoran kultaista kynsilakkaa (purkissa lukee 652 Gold Sparkles) hintaan 8,10€. Ajattelin nimittäin seuraavalla arsenaalilla virittää kynnet uuteen kuntoon.


Eli tuo tänään ostamani lakka, jonka päälle sitten laitan tuota Graffiti lakkaa. Aluslakkana käytän nyt Borghese Hydratia. Kyseinen tuote ilmeisesti kosteuttaa kynsiä (en ole käyttänyt niin paljoa, että eroa huomaisin), mutta luulen, että se myös estään kynsien kellastumista. Nimittäin kun tuota aluslakkaa on pelkilteen kynnessä, se muuttuu päivä päivältä sinertävämmäksi. Sitten tuota Mavalan kynsilakan kuivattajaa, jota ilman tuskin jaksaisin kynsiäni edes lakata.

Töistä lähti mukaan tänään yksi Soya Conceptin harmaa trikootunika, mutta taidan palauttaa sen. Se ei vain ollutkaan mua, kun yritin kotona viritellä sitä päälle.
Olen kuitenkin tehny Soyalta toisen hyväksi kokemani ostoksen.Tähän siis ihastuin heti. Mietinkin tätä nyt toisessa värissä (ruskea tai luonnonvalkoinen). Tuo väri onkin sitten vähän jännä. Jossakin valossa se näyttää harmaalta kun taas toisessa valossa se on ihan vihreänvärinen. Noh, anyways, tuo on erittäin helppo yhdistää, vaikka ihan vaan farkkuihin ja trikoopuseroon. Hintaa tällä oli muistaakseni 35,95€.

Mutta nyt koitokseni kynsien kanssa alkakoon! Wish me luck!

No comments:

Post a Comment