Monday, October 31, 2011

Last of October

Tänään ennen töitä postimies oli kiva ja toi minulle kerrankin muuta kuin laskuja! Eli E.l.f:in paketti siis saapui ja toimitusaika oli ilmoitettua lyhyempi. Nettisivuilla ilmoitettiin Euroopan kuljetusajoiksi 7-14 arkipäivää, mutta tämä minun tilaukseni saapui 5 arkipäivässä. Iso plussa siis!


Tällaista sieltä paketista kuoriutui. Lisäksi paketissa oli ihan kääre kuplamuovia, jota on niin terapeuttista poksutella! :D


Näitä kerkesin jo testaamaankin. Postimies rimputteli juuri oikeaan aikaan eli juuri, kun olin meikkaamassa työpäivää varten. Mahtava ajoitus, ei voi muuta sanoa.
Mutta itse niihin tuotteisiin.

Tuon poskipuna/aurinkopuuteri-kompaktin kanssa kokeilin aika maltillisesti, sillä en halunnut isoja selkeitä väriläiskiä kasvoilleni. Pigmenttiä ei ihan järjettömän paljon ole, joten olisin voinut ronskimminkin väriä kasvoille laittaa. Mutta pidetään sanonta less is more mielessä. Pigmenttiä ei siis ole yhtä paljon kuin esim. mitä olen joskus Make Up Storen meikeissä kokeillut, mutta eipä ole hintakaan niillä mailla. Plussaa antaisin hyvästä peilistä, joka tossa kompaktissa myös on.

Toi huulivoide on hauska. Se nimittäin tuoksuu piparmintulle ja tuntuu huulilla viileältä. Plussaa pienestä koosta (menee vaikka taskussa) ja suojakertoimista (SPF 15).

Meikkisiveltimet oli sitä samaa laatua mihin olen aiemminkin tottunut, eli aikas jees. En tiedä miten nuo kyseiset siveltimet kestää ajan hammasta (mun vanhimmat elf-siveltimet on nähkääs vain vuoden vanhoja), mutta harjakset oli hyväntuntuiset, eikä niitä harjaksia lähtenyt ainuttakaan, mikä on minusta 4€:n siveltimeltä jo suoritus! Tuo pienempi vinoharjaksinen sivellin oli mukavan jämäkkä, joten sillä saisi varmasti tehtyä hyvin rajauksia. Ainoan miinuksen annan isolle siveltimelle, sillä siinä oli vähän jotain ihme kovettunutta töhnää, mutta sen sain nopeasti rapsuteltua pois.

Sävyttävää kosteusvoidetta en kerinnyt hirmuisesti kokeilemaan. Sipaisin sitä hieman kaulalle ja toi vaalein sävy taisi olla ihan oikea valinta. Voide tuoksui muuten jollekin appelsiinikarkille!

Kirjoittelen sitten enemmän kokemuksia, kun niitä on, mutta ainakin näin alkuun lupaavalta näyttää! Tuo mun koko tilaus siis postikuluineen kustansi huikeat vajaa 22€, joten minusta näissä on hinta-laatu-suhde enemmän kuin kohdillaan. Ja koska toi Halloween-etu on vielä tänään voimassa, harkitsen toista tilausta...

No comments:

Post a Comment