Tuesday, October 25, 2011

....mascaras.


Tänään tosiaan parturin jälkeen kävin pyörähtämässä kaupungilla ja täydentämässä kosmetiikkavarastoja. Nämä on Anttilasta kotiutettu.
Uusi otsis tarvitsee jämäkämpää hiuslakkaa, mitä mun nykyinen joten uusi hiuslakka oli tarpeen. Myös ripsivärini alkaa vedellä viimeisiään ja tuollainen Lumenen Blueberry Mascara tuplapakkaus oli halvempi kuin yksittäisesti myyty sama ripsiväri. Hintaa oli siis vajaat 15€.

Ensimmäisen kerran tutustuin ko. ripsariin, kun Lumene lähetti tuollaisen ripsarin testiin. Ihastuin siihen heti ja tuota samaista ripsiväriä käytin ainakin kolme vuotta putkeen, koska tuon ripsarin harja on kerrankin mun ripsille sopiva; eli ei liimaa ripsiä parin vedon jälkeen klimppiin. Toivottavasti ei nytkään. Jenkeissä Blueberryn loputtua minun oli pakko ostaa jotakin uutta ripsaria ja päädyin No7 Extreme Length-ripsiväriä, joka osoittautui aivan huipuksi! Hintaa sillä oli jotain $7-8 eli aivan naurettavan vähän. Hamstrasin niitä Targetista minkä kerkesin, mutta kyllähän ne käytössä loppui. Ja tietenkään sitä No7:n ripsaria ei saa Suomesta. Great... Eli nyt sitten palasin takaisin kestosuosikkiin.

Kuvassa olevat kosteuspyyhkeet sain kaupan päälle. Ei kyllä mitään hajua mitä noilla tulen tekemään?

No comments:

Post a Comment