Tuesday, October 11, 2011

...markets.

Tänään alkoi siis mun kirppispöytä, että kaikki kynnelle kykenevät ostakaa kaikki mun vaatteet pois! Pöytä 21. Ihan hyvin siellä oli jo tavaraa lähtenyt liikkumaan, kun parin tunnin jälkeen kävin tarkastamassa pöydän tilanteen. Kotona odottelee edelleen puolitoista muovikassillista vaatetta kirppispöydän tyhjentymistä. Pöydästä löytyy lähinnä S-M-kokoista naisten rytkyä, mutta myös muutamia S-M-kokoisia miesten vaatteita ja kenkiä. Paavokin on tyhjentänyt vaatekomeroaan.

Käytiin siis raahaamassa viisi kassillista tavaraa Wilma ja Wihtoriin, mutta käytiin myös asioilla. Nyt on kännykkä- ja nettiasiat kunnossa (byebye Mokkula ja ah, tätä kiinteää nettiä!) sekä käytiin tilaamassa meidän makkariin Eurokankaasta verhot. Olivat sen verran hintavat verhot, että toivottavasti ovat myös aivan järjettömän hienot! Kaikkine ompeluine, lankoine ja rahteineen parin verhon hinnaksi tuli sitten reilu pari sataa euroa.

Aivan mahtava juttu oli Mikkelin torilla! Siellä on ilmeisesti joku maailman ruuat-henkinen juttu menossa. Hollantilaisia juustoja, vietnamilaisia nuudeleita ja brittiläistä toffeeta. Okei, olisi siellä varmaan muutakin, mutta me ei jaksettu hirveästi siellä pyöriä. Napattiin kuitenkin Paavolle näppimuikut mukaan ja vietnamilaisia nuudeleita kotiin pupellettavaksi. Oli muuten rasvaista :D

No comments:

Post a Comment