Thursday, December 1, 2011

Dear Santa...

Olen tänä vuonna aikas kiltti ja kuten jokaisen kiltin tytön tulisi tehdä, olen väsännyt tähän vähän joululahjaideoita. Ei, en edes odota, että jokainen ehdotus löytyy paketista, nämä ovat vain ideoita jotka saattavat helpottaa työtäsi :P Ja koska tietenkin luet blogiani aktiivisesti ajattelin ujuttaa joululahjaideoita tänne blogin puolelle.

Vilan perustopit/-paidat. Officiel on hyväksi todettu mallisto, joita käytän ne löydettyäni lähes päivittäin. Löytyy lyhyttä ja pitkää helmaa sekä pitkä- että lyhythihaisissa paidoissa sekä pitkissä ja lyhyissä topeissa, ja jokaiselle mallille varmasti löytyy käyttöä, mutta pitkänmallinen helma on helpoin ja käytännöllisin.

Hajuvedet on tietysti aina tervetulleita. Cleanin neljän hajuveden pakkaus houkuttelee kummasti sekä Christina Aguileran uusin tuoksu oli yllättävän hyvä.

Koruissa on muutamakin toive. Rakastan korvakoruja, mutta valitettavasti niiden täytyisi olla hopeoituja, sillä korvani eivät ilmeisesti kestä rihkamakoruja muutamaa tuntia enempää :( Multa puuttuu kultainen rannekoru, joka kävisi mun kellon kanssa. En myöskään suuttuisi jos paketista tulisi hopean- tai kullanvärinen kaulakoru :) Ota mallia Paavosta, poikaystäväni on tajunnut korumakuni täysin!

Myös valmis oppari olisi kiva, mutta sitä tuskin taitaa paketista löytyä :D

Lisäksi yksi äärimmäisen vaativa joululahjatoive olisi norjalaiskuvioinen neuleliivi, jossa on huppu. Vähän niinkuin tämä Vero Modan neuletakki, mutta ilman hihoja. Ja ei 100% akryylia. Eli ei ihan helpommat kriteerit. Ei hätää, jos et kuvauksen mukaista liiviä löydä, sillä en itsekään ole mokomaa bongannut.

Nyt täytyy kiitää laittautumaan, sillä ajateltiin Paavon kanssa käydä syömässä. Eilen oli nähkääs rakkaani synttärit ja tänään ollaan oltu tasan 11kk yhessä. He's the best thing, that's ever been mine ♥

No comments:

Post a Comment