Saturday, June 30, 2012

...help for nails.

Kynsilleni on viime aikoina tapahtunut "kauheita". Ne ovat haurastuneet, liuskoittuneet ja lohkeilleet. Ei ole kiva kun töissä kynnet jää kiinni jokaiseen kankaaseen, jota kosketan ja vaatemyyjänä niitä kankaisia juttuja tulee hiplattua aika paljon.


Uskallan väittää syyllisen olleen tuo sini-valkoisessa purkissa lymyilevä Miramen tuholainen. En ole käyttänyt asetonillista kynsilakanpoistoainetta varmaan pariin vuoteen, mutta muutama kuukausi sitten asetoniton lakanpoistaja loppui ja siihen hätään kävin ostamassa lähi-Siwastani tuota Miramea. Siwan kempparihylly kun ei ole ehkä kaupungin laajin, joten tuo oli ainoa vaihtoehtoni. Ajattelin, että käytänpähän tämän lakanpoistajan pois alta ennen kuin ostan uuden. Eihän tuo yksi puteli kerkeä tuhoja tekemään, eihän? Nyt tosiaan kynnet tuntuu siltä kuin ne murenisivat sormiin, eli kyllä se ehti kynteni kevyesti tuhoamaan. Kynteni olen nyt siis leikannut aivan lyhyeksi, mutta jo lyhykäisten kynsieni kärjet ovat ihan liuskoilla ja lohkeilleet.

Päätin, että kynsiä ei nyt vähään aikaan laitella, mutta niitä pitää hoitaa nyt sitten kunnolla. Niinpä ostin jokunen aika sitten manikyyritikkuja sekä tuota Mavalan asetonitonta kynsilakanpoistoainetta.


Tänään sitten ostin Kicksin alesta lisää apua kynsilleni. Vahvistavan pantenolilakan (n. 7€) sekä kynsinauhavoiteen (n.5€). Nyt siis laitan tuota pantenoli vahvistajaa kynsiini ja hoidan kynsinauhojani ja toivon, että nuo toimivat ja kynteni vahvistuisivat.

Jos teillä on kikkoja pitää kynnet kunnossa, niin kertokaa toki minullekin :)

No comments:

Post a Comment