Sunday, June 10, 2012

...wild things.

Meidän piti Paavon kanssa tänään mennä piknikille puistoon, mutta sää oli valitettavan vilpoinen sellaiseen, joten pyörähdettiin keskustassa kaupoilla, kahvilla ja ihan ruokakaupassa.
Käytiin Seppälässä, jossa suuntasin suoraan kosmetiikkapuolelle.



Aiemmin en ollut testannut Wet n Wildin kosmetiikkaa, sillä kuvittelin sen olevan jotain kauheaa halppisroskaa. Monista eri blogeista olen kuitenkin lukenut esim. merkin luomivärien olevan erinomaisia hintaansa nähden. Päätin siis vihdoin kokeilla paljon kehuttuja luomivärejä ja ihan kiva saada omiin luomiväreihin vähän vaihtelua, vaikka turvallisissa neutraaleissa sävyissä pysytään. Isomman paletin sävyn nimi on Walking on Eggshells ja tuo vaalein Browbone-sävy on aika lähellä minun MUS Cybershadown sävyä Prestige. Crease-sävy on mukava lämmin ruskea ja Eyelid-sävy on persikkaan taittava sävy. Kaikissa sävyissä on kivasti shimmeriä, muttei mitään hilehirvityksiä. Yksittäinen luomiväri on sävynimeltään Crème brûlée ja se on mattasävy, joka kämmenselälle kokeiltuna sulautui hyvin ihoon. Loistava sävy siis arjen nopeaan meikkiin :) Hinnat olivat todella edullisia. Paletti oli 5,95€ ja yksittäinen luomiväri vain 3,95€. Pigmenttiä noissa vaikuttaa olevan ihan mukavasti ja huomenna pitää kokeilla miten on pysyvyyden laita.



Seppälässä oli jonkinlainen ota 3 maksa 2 -tarjous, joten otin kylkiäiseksi mukaan Wild & Mild -kynsitarroja, joita piti päästä heti kokeilemaan. Kynsissä on muuten aikaisemmin ostamaani IsaDoran Bare Fudge-lakkaa, josta pidän hirmuisesti. Yksikin kerros peittää todella hyvin ja sävy on minulle mieleinen. Olen halunnutkin koristaa kynsiä tarroilla jo jonkun aikaa, mutten aiemmin ole onnistunut löytämään mieleisiä. Mitkään peruskukat ei jotenkaan ole minun tyylisiäni, mutta nämä "marjat" (vai mitä lie ovatkaan) näyttävät minusta hauskoille ja niissä on vähän blingiäkin, ettei mene homma liian tylsäksi.

Loppuun kysäisen onko kellään kokemuksia Wet n Wildin muista tuotteista ja löytyykö suosikkeja? :)
Minua alkoi noin edullinen hinta houkuttaa!

No comments:

Post a Comment