Saturday, June 16, 2012

...offers you can't refuse.

Tein eilen myös jotain muuta kiellettyä eli naputtelin tilauksen nettiin. Sain niin loistavan tarjouksen E.l.f:ltä, etten malttanut olla tilaamatta.

Elf on siis alunperin yhdysvaltalainen yritys, joka myy todella, siis todella edullisia meikkejä. Jotkin tuotteet eivät ole niin hirmuisen hyviä, mutta jotkin taas ovat hintaansa nähden aivan mielettömiä.

Olen himoinnut uusia meikkisiveltimiä jo jonkin aikaa ja elfiltä löytyy erittäin hyviä siveltimiä Studio ja Mineral -puolelta. Normaalipuolen siveltimet taas eivät minua sykähdytä, sillä ne ovat minun kokemuksieni mukaan karheita ja niistä varisee harjaksia helposti.

Sain siis alekoodin sähköpostiini ja ajattelin jakaa sen myös teille. Eli Mineral-puolen meikkisiveltimistä saa -50% alennusta koodilla BAMBOO4U ja tarjous on voimassa tämän viikonlopun. Olen aiemminkin jo pyöritellyt kyseisiä meikkisiveltimiä ostoskorissa, mutta viime hetkellä olen jättänyt tilaamatta. Noh, nyt sitten lähti tilaus menemään.


Tilasin itselleni 5 siveltimen setin, joka on normaalisti n.23,50€, mutta nyt tosiaan senkin sai puoleen hintaan. Erityisesti halusin concealer brushin (toinen vasemmalta) ja all-over eyeshadow brushin (oikealla). Myös lash & brow comb (neljäs vasemmalta) ja eyeliner brush (ensimmäinen vasemmalta) ovat mietityttäneet, ja totesin, että tällainen setti tulee halvemmaksi kuin yksittäisten tilaaminen. Ainoastaan complexion brush (keskellä) on sellainen sivellin, joka ei välttämättä heti tule käyttöön, mutta katsotaas jos se lyö laudalta jonkun vanhoista siveltimistäni ;)


Myös tämä blending eye brush lähti tilaukseen ihan vain siksi, että olen kuullut tästä niin paljon hyvää! Hintaa jäi n. 3,25€. Samaisesta syystä päätin myös kokeilla tätä tuotetta, joka ei edes tarjoukseen kuulunut, mutta on muuten vain erittäin edullinen.

Tosiaan, jos on tarvetta uusille meikkisiveltimille niin tuota koodia kannattaa käyttää! Postikuluja tuli ainoastaan 4,90€ ja aiemmin tilaukseni ovat tulleet perille muutamassa päivässä. Tarkemmin kokemuksia kirjoittelen, kun olen saanut tilaukseni perille :)

2 comments:

 1. Oi onpas hyvännäköisiä siveltimiä, oon niin hirvee mainoksen uhri että heti tuli halu mennä tilailemaan! :D

  http://poptartdame.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Osa mun siveltimistä oli jo sen verran vanhoja, että oon ihan innoissani kun pääsen testaamaan noita uusia :)

   Delete