Sunday, June 3, 2012

...leopard finger.


Tällaisilla kynsillä olen näpertänyt viimeiset neljä tai viisi päivää. Lakkaukset ovat ottaneet hieman osumaa, mutta toistaiseksi ei ole hävettänyt lakkauksien kunto, joten se riittäköön minulle. Kultainen lakka on IsaDoran Golden Sparkles, joka minusta aivan ihana kultainen sävy! Lakassa riittää hohtoa, mutta se ei kuitenkaan ole niitä vaikeasti poistettavia hilelakkoja. Pienen lisäyksen tein Konadin kuviolaatalla, eli yhtä kynttä koristaa leopardikuvio. En oikein koskaan saa kuviota juuri kohdilleen ja pikkuisen päällyslakka suttasi kuviota, mutta sekään ei minua häirinnyt.


Kävin tänään töiden jälkeen H&M:lla ja sinne oli vihdoin saapunut uusia capri-pituisia urheiluhousuja. Edellisen kerran valikoima oli kehno; vain muutamaa eri mallia ja kaikista mieluisista malleista tietysti koot loppu. Nyt kuitenkin tärppäsi. Vastaanvanlaiset, mutta pitkällä lahkeella varustetut urheiluhousut kaapistani löytyy jo entuudestaan ja olen niistä tykännyt, joten tiesin näidenkin olevan mieluisat. Materiaali on joustavaa ja hengittävää ja housut maksoivat 24,95€.

Anteeksi hieman aneemisesta postauksesta, mutta tukkoinen olo vaivaa yhä ja ne antibiootit tulivat todellakin tarpeeseen. Ontelot tuntuvat sen verran tulehtuneilta, etten kadu yhtään tätä kuuria, vaikka pillerit ovatkin järjettömän kokoisia möhkäleitä. Ilmeisesti tätä ihanaista flunssaa on liikkeellä, joten koitetaan kaikki flunssaiset parantua! :)

No comments:

Post a Comment